Hertuginne Kate:

Viser seg for første gang siden isolasjonen

Hertuginne Kate har de siste dagene vært isolert.

TILBAKE: Hertuginne Kate har holdt seg for seg selv de siste dagene. Her under Wimbledon-turneringen lørdag sammen med prins William. Foto: AP/NTB
TILBAKE: Hertuginne Kate har holdt seg for seg selv de siste dagene. Her under Wimbledon-turneringen lørdag sammen med prins William. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

De siste dagene har vi sett lite til hertuginne Kate (39) etter at det nylig ble kjent at hun sitter i selv-isolasjon etter å ha vært i kontakt med noen som har testet positivt for covid-19.

- Hennes kongelige høyhet har ingen symptomer, men følger alle relevante retningslinjer fra myndighetene og sitter i isolasjon hjemme, sa en talsperson ved Kensington Palace da.

Sammen igjen

Isolasjonen sørget blant annet for at hun gikk glipp av den intense semifinalen mellom England og Danmark i fotball-EM på Wembley, hvor britene kunne juble over å ha slått danskene ut av mesterskapet.

På tribunen fikk prins William (39) selskap av den danske kronprinsfamilien, men Kate glimret altså med sitt fravær.

FORSIKTIGE: Kate og William bar munnbind på vei inn på tribunen. Foto: Pa Photos/NTB
FORSIKTIGE: Kate og William bar munnbind på vei inn på tribunen. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer

Nå er hun imidlertid ute av isolasjon, og lørdag viser hun seg offentlig igjen for første gang på flere dager. Det gjør hun i forbindelse med Wimbledon-turneringen hvor hun dukket opp sammen med ektemannen.

Mens William valgte en lyseblå dress for anledningen, bar hertuginnen en grønn kjole med enkle smykker til.

Hertugparet av Cambridge bar også munnbind på vei inn, men tok tilsynelatende av seg disse da de var fremme ved plassene sine.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Vakte oppsikt etter vaksine

Hertuginne Kate var også til stede under turneringen tidligere denne måneden, kort tid før hun måtte i isolasjon etter å ha vært i kontakt med en smittet person.

FØR ISOLASJON: Hertuginne Kate på tennis-turnering før hun måtte i isolasjon. Foto: AP/NTB
FØR ISOLASJON: Hertuginne Kate på tennis-turnering før hun måtte i isolasjon. Foto: AP/NTB Vis mer

Ifølge FHI slipper man i Norge smittekarantene dersom man er fullvaksinert. De som har fått første vaksinedose for tre til 15 uker siden, kan også slippe smittekarantene, forutsatt at man tar en PCR-test mellom 3. og 7. dag etter siste kontakt med den smittede.

Hertuginne Kate og ektemannen prins William fikk begge sin første vaksinedose i mai. Begivenheten dokumenterte de på Instagram.

«På tirsdag fikk jeg min første dose av coronavaksinen. Til alle dere som arbeider med vaksineringen - tusen takk for alt dere har gjort og fortsetter å gjøre», uttalte prinsen, som hadde trukket opp ermet på genseren i anledning sprøytestikket.

I etterkant var det prins William som fikk mest oppmerksomhet.

Denne uken er kong Harald og dronning Sonja på tur med Kongeskipet Norge. Tirsdag formiddag gikk de i land i Flåm. Video: Andreas Fadum Vis mer

Synet av prinsens tilsynelatende godt trente overarm fikk nemlig flere til å gå av hengslene både i kommentarfeltet under Instagram-innlegget, og på Twitter. Det skrev både E! News og Page Six.

På Instagram florerte det av følgere som nærmest siklet over prinsens nakne overarm, noe de kongelige foreløpig har latt forbigå i stillhet.

LES OGSÅ: Sjeldent syn: - Så glamorøse!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer