Prinsesse Eugenie:

Viser frem sønnen (1) for første gang

Prinsessen har så langt vernet godt om den lille gutten.

VARM GEST: Prinsesse Eugenie viste frem sønnen for første gang under feiringen av dronning Elizabeth. Her med søsteren prinsesse Beatrice. Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos/NTB
VARM GEST: Prinsesse Eugenie viste frem sønnen for første gang under feiringen av dronning Elizabeth. Her med søsteren prinsesse Beatrice. Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

De siste dagene har «hele» verdens øyne vært rettet mot Storbritannia og feiringen av dronning Elizabeths (96) 70 år på tronen. Selv om monarken måtte avlyse sin deltakelse på mye av markeringen, feiret familien henne med brask og bram sammen med det britiske folk.

Enkelte av de kongelige har også delt private bilder fra feiringen i sosiale medier. Blant dem dronningens barnebarn, prinsesse Eugenie (32).

Takket bestemor

«Den mest perfekte dag å feire 70 år», skrev hun til flere bilder og en video av seg selv som så militærparaden, Trooping the Colour, med ektemannen Jack Brooksbank (36) og sønnen August (1).

Prinsessen, som er datter av prins Andrew (62) og Sarah Ferguson (62), har også delt et annet innlegg hvor hun takket bestemoren for de 70 årene.

«Kunne ikke vært stoltere. Tusen takk, deres majestet, for 70 år med dedikasjon og uselviskhet. Vi elsker deg», skrev hun.

Stjal showet

Det er imidlertid det som i skrivende stund er Eugenies siste innlegg på Instagram som får flere til å sperre opp øynene. I fjor ble hun nemlig mor for første gang, da sønnen August kom til verden.

I ettertid har 32-åringen vernet godt om den lille gutten, og har bare delt bilder av ham bakfra med følgerne sine. Men det frem til nå.

Søndag viser hun nemlig frem August for første gang. Det gjør hun med både et bilde av sønnen sammen med faren, men også med en kort videosnutt.

- Det er ingen tvil om at det er dronning Elizabeths oldebarn som har stjålet showet disse jubileumsdagene. Den ene søtere enn den andre, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

FØRSTE GANG: Prinsesse Eugenie og ektemannen viste frem lille August. Foto: Chris Jackson/Pa Photos/NTB
FØRSTE GANG: Prinsesse Eugenie og ektemannen viste frem lille August. Foto: Chris Jackson/Pa Photos/NTB Vis mer

- Fin gest

Hun sikter nemlig også til prins William (39) og hertuginne Kates (40) yngste sønn, prins Louis (4), som overrasket gjennom helgen.

STJELER SHOWET: Prins Louis stjeler oppmerksomheten på balkongen. Vis mer

- På feiringens siste dag fikk vi også se prinsesse Eugenies sønn August ordentlig for første gang. Og for et lite sjarmtroll, som mildt sagt var storøyd over alt han fikk se i festparaden, sier Vagle, og fortsetter:

- En fin gest til dronningen at barnebarnet Eugenie valgte å vise frem sønnen nettopp under dronningens 70-årsjubileum.

LES OGSÅ: Dronningens dødsplan lekket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer