Prinsesse Madeleine:

Viser frem nytt familiemedlem

- Takk for at dere redder livet hans!

ADOPTERT: Prinsesse Madeleine og familien har adoptert sitt nye familiemedlem. Foto: Splash News / NTB
ADOPTERT: Prinsesse Madeleine og familien har adoptert sitt nye familiemedlem. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge vært stille fra prinsesse Madeleine (40), men i det siste har det begynt å dukke opp innlegg på hennes Instagram-profil igjen.

For få dager siden kunne den svenske prinsessen også dele en gladnyhet på plattformen.

Familien, som består av henne selv, ektemannen Christopher O'Neill (48) og barna prinsesse Adrienne (4), prinsesse Leonore (8) og prins Nicolas (7) har nemlig fått et nytt familiemedlem.

Det nyeste tilskuddet er en sort, liten hund med navnet Oreo. Fra før har familien hunden Teddy.

«Møt Oreo! Han er en tre år gammel havanese som vi nettopp adopterte fra en kennel i Miami» skriver Madeleine under en bildekarusell som viser tre bilder av hunden.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen går det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

Videre i teksten kan hun avsløre at Oreo ikke har hatt det bra, og at han var «bundet fast utendørs» store deler av døgnet før han kom til dem.

I skrivende stund har innlegget over 600 kommentarer, og det er flere som hyller prinsessen for å velge å adoptere en hund.

«Stakkars hund! Takk for at dere redder livet hans!» skriver en, mens en annen skriver:

«Adopsjon er ekte kjærlighet.»

Stille fra prinsessen

Prinsesse Madeleine ga ikke mye lyd fra seg i sommer, og over landegrensen begynte svenskene etter hvert å lure på hvor prinsessen hadde tatt veien.

TAUS: Prinsesse Märtha Louise nektet å svare på spørsmål om forloveden Durek Verrett onsdag. Vis mer

Etter at hun publiserte et innlegg på Instagram 10. juli var det nemlig stille i en god stund, i tillegg til at hennes kongelige kalender var tom.

Stillheten betydde imidlertid ikke at hun lå på latsiden, ifølge det svenske hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren.

Hun har tidligere forklart at når noen av medlemmene av kongefamilien gjør offisielle oppdrag, det vil si oppgaver gitt av kongen, informeres det om det i den offisielle kalenderen og i hoffets digitale kanaler. Men:

- Mange plikter, for eksempel innen stiftelser, er ikke offisielle oppdrag, men likevel viktige. Disse formidles ofte i stiftelsenes egne kanaler og i prinseparets og prinsesse Madeleines egne sosiale medier.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Det betyr altså at selv om hun ikke har vært å se i offentligheten de siste månedene betyr ikke at hun ikke jobber. Det siste året har hun heller ikke vært veldig aktiv på sosiale medier.

Nå kan det imidlertid se ut til at prinsessen er klar for å dele mer av sitt liv igjen. De siste to ukene har hun nemlig delt tre innlegg på Instagram.

LES OGSÅ: Gir hun opp livet med Chris?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer