Prins Harry og hertuginne Meghan:

Viser endelig frem datteren

Hertugparets datter ble nylig ett år.

TOBARNSFORELDRE: Hertuginne Meghan og prins Harry har en sønn og en datter sammen. Mandag viste de frem sistnevnte. Foto: Remko de Waal/AFP/NTB
TOBARNSFORELDRE: Hertuginne Meghan og prins Harry har en sønn og en datter sammen. Mandag viste de frem sistnevnte. Foto: Remko de Waal/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ett år siden fikk prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) sitt andre barn sammen, da datteren Lilibet Diana Windsor-Mountbatten kom til verden.

Paret har siden vernet godt om den lille jenta, men mandag kveld publiserte de et rykende ferskt bilde av henne i anledning Lilibets ettårsdag 4. juni.

ETT ÅR: Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Foto: Misan Harriman/Reuters/NTB
ETT ÅR: Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Foto: Misan Harriman/Reuters/NTB Vis mer

Bildene er tatt i den kongelige residensen Windsor i Storbritannia, der de de siste dagene har vært for å feire dronning Elizabeths (96) 70 år på tronen.

Hertugparet av Sussex, som også har sønnen Archie (3) sammen, er til vanlig bosatt i USA.

Spesielt navn

Lilibet, som kom til verden for et drøyt år siden, ble født i California.

Samtidig som babynyheten ble delt, avslørte hertugparet også datterens spesielle navn: Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Prins Harry hedrer de to kanskje aller viktigste for ham i barndommen ved å gi datteren navet Lilibet Diana, sa Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, den gang.

Hans bestemor dronning Elizabeth, kalles nemlig Lilibet i familien. Samtidig har de tatt med Harrys avdøde mors navn, Diana.

- Jeg synes det er en vakker hyllest til dronningen, og kanskje spesielt etter alt bråket som har vært. For selv om Harry og Meghan hele veien har snakket varmt om henne, har handlingene deres gjort det vanskelig for hele familien, fortalte Vagle.

LES OGSÅ: Derfor holdes Chris utenfor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer