Prins Harry og hertuginne Meghan:

Viser endelig frem datteren

Prins Harry og hertuginne Meghan har vernet godt om datteren.

TOBARNSFORELDRE: Hertuginne Meghan og prins Harry har to barn sammen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
TOBARNSFORELDRE: Hertuginne Meghan og prins Harry har to barn sammen. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) dele den hyggelige nyheten om at de var blitt foreldre for andre gang, da datteren Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor kom til verden.

Fra tidligere har paret sønnen Archie (2), som de har vist frem offentlig noen få ganger tidligere.

Viser frem datteren

Lilibeth har de imidlertid vernet svært godt om etter at hun ble født, men nå velger hertugparet av Sussex å endelig vise henne frem.

Det gjør de i forbindelse med årets julekort på veldedighetsorganisasjonen Team Rubicons Instagram-profil.

Det er ingen tvil om at Meghan ser svært stolt ut når hun holder sin seks måneder gamle datter. Lille Archie sitter trygt på pappas fang på bildet.

Hyllest

Den lille jenta kom til verden i begynnelsen av juni, og kort tid senere ble det kjent at foreldrene hadde gitt henne et helt spesielt navn.

- Prins Harry hedrer de to kanskje aller viktigste for ham i barndommen ved å gi datteren navet Lilibet Diana, sa Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Hans bestemor dronning Elizabeth, kalles nemlig Lilibeth i familien. Samtidig har de tatt med Harrys avdøde mors navn, Diana.

- Jeg synes det er en vakker hyllest til dronningen, og kanskje spesielt etter alt bråket som har vært. For selv om Harry og Meghan hele veien har snakket varmt om henne, har handlingene deres gjort det vanskelig for hele familien, fortalte Vagle.

LES OGSÅ: Detaljen i dronningens bilde vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer