Vinn prinsessens første sekk

Lille Estelle fikk ny sekk til barnehagestart. Nå gir vi deg muligheten til å vinne en prikk lik!

SVENSK DESIGN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel så begge svært stolte ut, da de fulgte lillejenta i barnehagen for første gang. Mamma bar
Estelles nye sekk – den populære Mini Kånken fra svenske Fjällräven. Nå kan du vinne en lik sekk. Foto: All Over Press
SVENSK DESIGN: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel så begge svært stolte ut, da de fulgte lillejenta i barnehagen for første gang. Mamma bar Estelles nye sekk – den populære Mini Kånken fra svenske Fjällräven. Nå kan du vinne en lik sekk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KONKURRANSE: I august fikk barnehagen Äventyret en ekte prinsesse i flokken! Svenske prinsesse Estelle så svært forventningsfull ut da hun kom til barnehagen hånd i hånd med mamma og pappa – og smilte stort til det oppmøtte pressekorpset.

Hun følte seg nok ganske så stor og ikke minst veldig stolt der hun kom tuslende kledd i fornuftige barnehageklær og med sin egen lille sekk fra svenske Fjällräven. For egen tursekk måtte hun ha!

Barnehagen kronprinsesseparet har valgt ut for sin datter, har nemlig fokus på  natur ogmiljø. De sverger til friluftsfremmende læring, hvor barna skal få kunnskap om miljøet og finenaturopplevelser.

– Det er en pedagogikk jeg mener er veldig sunn, har den stolte mammaen fortalt til Expressen. Den svenske avisen skriver at Victoria og Daniel undersøkte en rekke barnehager i forkant, men valget falt altså på den hvor tur i skog og mark står sentralt. Her skal også flere av parets venner ha barna sine, og de har tydeligvis gitt gode skussmål.

Nå får du muligheten til å vinne en prikk lik sekk til din egen lille prins eller prinsesse. Seoghør.no og FENIX OUTDOOR NORGE AS gir bort en Fjällräven Kånken Mini til fire heldige lesere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.