Ville du brukt 700.000 på denne hatten?

Nå er hodeplagget til prinsesse Beatrice solgt.

MYE OPPMERKSOMHET: Prinsesse Beatrice fikk mye oppmerksomhet da hun viste seg fram med denne hatten i bryllupet til prins William og Kate Middleton. Foto: Reuters
MYE OPPMERKSOMHET: Prinsesse Beatrice fikk mye oppmerksomhet da hun viste seg fram med denne hatten i bryllupet til prins William og Kate Middleton. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO: Det er kanskje ikke så ofte en hatt får like mye oppmerksomhet som hodeplagget til prinsesse Beatrice (22) gjorde etter bryllupet til prins William og Kate Middleton i april.

Nå er hatten hennes solgt, og prisen vil nok overraske mange. Etter at prinsessen la ut hatten for salg på eBay, fikk hun inn hele 730.000 kroner for den.

Summen går til veldedighet. Beatrice brenner for organisasjonene UNICEF og Children in Crisis, og det ble på forhånd avtalt at alle pengene skulle gå til disse organisasjonene.

- Hatten har sin egen personlighet, og jeg er så glad for at vi har fått inn så mye penger, sånn at vi kan utgjøre en stor forandring i livene til noen av de mest sårbare barna i verden, sier prinsessen ifølge People.com.

Kjøperen er anonym.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kate Middleton kan ikke få barn