Kong Charles:

Vill teori går viralt

En TikTok-video av kong Charles’ livvakter går sin seiersgang på nett.

VEKKER OPPSIKT: Flere sosiale medier-brukere er overbevist om at kong Charles' livvakter har tatt i bruk en spesiell metode for å sikre hans sikkerhet. Foto: Richard Heathcote / Pool via REUTERS / NTB.
VEKKER OPPSIKT: Flere sosiale medier-brukere er overbevist om at kong Charles' livvakter har tatt i bruk en spesiell metode for å sikre hans sikkerhet. Foto: Richard Heathcote / Pool via REUTERS / NTB. Vis mer
Publisert

En bisarr teori om kong Charles' (73) livvakter har oppstått etter at videoer av sikkerhetsteamet hans har funnet veien til nettet.

Flere på sosiale medier er nemlig overbevist om at de kongelige livvaktene har brukt falske armer og hender, slik at de diskret kan holde hendene plassert på skjulte våpen.

En TikTok-bruker delte nylig en video som zoomet inn på hendene til Charles’ livvakter, hvor han påpekte hvordan hendene bevegde seg - eller rettere sagt ikke bevegde seg.

«Har livvaktene falsk arm så de kan holde på et skjult våpen?», skrev han i starten av videoen, gjengitt av News. Før han zoomet inn på den ene livvakten.

Tiktokeren zoomet så inn på den ene livvaktens venstre hånd, som han mente så «mistenkelig ut».

«Den ser livløs ut» skrev han over bildene.

Brukeren hevder videre at armen til en annen livvakt så falsk ut, fordi han hadde en knyttet neve på den ene siden, mens den «falske» hånden var avslappet og ubevegelig.

«Den åpne håndflaten endrer seg ikke i det hele tatt», skrev han.

Brukeren mener også at det buler under mannens jakke, noe som muligens kan indikere at hans virkelige arm var skjult.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer