Vil vise Carl Gustaf-bildene til Madeleine

- Jeg vil fortelle henne alt om hva som har foregått, sier straffedømt nattklubbeier..

TREKKES INN I KONGEDRAMAET: Den tidligere straffedømte nattklubbeieren Mille Markovic - som skal sitte på kompromitterende bilder av svenske kong Carl Gustaf - tilbyr seg å dele bildene med hoffet, men vil kun forholde seg til kongens datter, prinsesse Foto: All Over Press
TREKKES INN I KONGEDRAMAET: Den tidligere straffedømte nattklubbeieren Mille Markovic - som skal sitte på kompromitterende bilder av svenske kong Carl Gustaf - tilbyr seg å dele bildene med hoffet, men vil kun forholde seg til kongens datter, prinsesse Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den tidligere straffedømte nattklubbeieren Mille Markovic var en av de sentrale kildene til forfatterne av boken «Carl Gustaf - den motvillige monarken», som skapte store bølger for det svenske kongehuset, da den kom ut tidligere i år.

Etter at det ble kjent at serberen skal ha bilder av den svenske monarken som ser på to kvinner ha sex, skal skandalen ha blitt enda større ved at Carl Gustafs nære venn Anders Lettström skal ha forsøkt å kjøpe bildene.

Nå hevder Markovic - som ifølge VG har søkt tilflukt i Serbia - at han blir forfulgt av svensk politi i et forsøk på å tvinge ham til å gi fra seg bildene.

- De har truet meg og hvem vet hva de kan finne på. De planter kanskje to kilo kokain i bilen min for å få buret meg inn. Jeg er her i mine hjemtrakter for å samle krefter og få orden på ting, sier han til avisa.

Markovic hevder han ikke har planer om å selge bildene, men er opptatt av at sannheten kommer ut.

Tidligere skal han ha vist bildene til en av kanalen TV4s reportere, og sier han også gjerne vil dele dem med det svenske hoffet. Men han den tidligere torpedoen vil kunne forholde seg til en person - prinsesse Madeleine.

- Jeg vil gjerne vise henne alt sammen. Og jeg vil fortelle henne alt om hva som har foregått. Hun er blitt et offer i denne saken, akkurat som min familie er blitt det, sier Markovic til VG.

Det svenske hoffet har foreløpig ikke svart på om de vil takke ja til Markovic' invitasjon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Full klaff om Madde forlover seg nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer