Prins Harry og hertuginne Meghan:

Vil ikke svare

Prins Harry og hertuginne Meghan har fått invitasjon til kong Charles' kroning.

KRONING: Prins Harry og hertuginne Meghan har fått invitasjon til kong Charles' kroning. Foto: Frank Augstein/NTB
KRONING: Prins Harry og hertuginne Meghan har fått invitasjon til kong Charles' kroning. Foto: Frank Augstein/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) har blitt invitert til kroningen av kong Charles (74), til tross for deres offentlige kritikk av kongefamilien, melder The Telegraph.

Men ifølge The independent skal flere kilder ha uttalt at paret ikke kommer til å dukke opp.

Det kommer frem etter de mange sleivsparkene rettet mot kongefamilien i dokumentarserien «Harry & Meghan» og Harrys selvbiografi «Spare».

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle er produsenter for den nye Nelson Mandela-inspirerte dokumentarserien «Live to Lead». Video: Netflix Vis mer

Unngått å svare

Under et intervju med CBS avslørte Harry at han ikke har hatt kontakt med verken kong Charles (74) eller prins William (40) «på en stund».

Ifølge The Independent sier en kilde nær kongefamilien at Charles ikke forventer at de kommer til å dukke opp på kroningen.

- Familien vil forlenge invitasjonsfristen, men det vil nok være veldig vanskelig for Harry og Meghan å være der gitt alt som har blitt sagt i intervjuene og boken. De forventer at Harry og Meghan finner en grunn til å ikke være til stede, utdyper kilden videre.

Prins Harry har unngått å si om han vil akseptere invitasjonen, men skal ha satt visse betingelser for å gjenforenes etter familiespliden, ifølge The Independent. Kroningen av kong Charles vil foregå lørdag 6. mai.

MYE: Se og hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener prins Harry deler for mye i boken «Spare». Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

En rekke avsløringer

Den britiske kongefamilien har måttet tåle en rekke utleveringer i forbindelse med nevnte bok og dokuserie.

- Jeg innså at jeg ikke bare ble kastet til ulvene. Jeg ble matet til ulvene, sier for eksempel hertuginne Meghan i Netflix-serien.

Da boken til prins Harry kom ut i tillegg, fikk man servert enda flere detaljer. Den britiske prinsen anklaget blant annet broren, prins William, for å ha slått han ned.

- Det hele skjedde så fort. Han tok meg i kragen, rev i halskjedet mitt og slo meg i bakken, skrev prins Harry.

I tillegg ble en rekke andre anklager lagt på bordet.

LES OGSÅ: Hylles av prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer