Vil ikke si hvor Kongefamilien er

Hele den norske kongefamilien befinner seg i sikkerhet på hemmelig sted etter fredagens eksplosjon.

I TRYGGHET: Hele den norske kongefamilien skal være i god behold etter fredagens massive eksplosjon i Regjeringskvartalet i Oslo sentrum. Ingen av kongefamiliens medlemmer skal ha befunnet sge i Oslo fredag. Her er kronprins Haakon (f.v), kronprinsesse M Foto: Stella Pictures
I TRYGGHET: Hele den norske kongefamilien skal være i god behold etter fredagens massive eksplosjon i Regjeringskvartalet i Oslo sentrum. Ingen av kongefamiliens medlemmer skal ha befunnet sge i Oslo fredag. Her er kronprins Haakon (f.v), kronprinsesse M Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Fredag ettermiddag ble Norges hovedstad rystet alvorlig da en kraftig eksplosjon førte til betydelige skader i Regjeringskvartalet i Oslo.

Norges statsminister, Jens Stoltenberg, befinner seg i sikkerhet og er i god behold. Heller ikke den norske kongefamilien er personlig rammet av eksplosjonen, da samtlige medlemmer av Kongehuset befinner seg utenfor hovedstaden.
 
- Kongefamilien befant seg ikke i Oslo i dag, bekrefter Sven Gjeruldsen, assisterende kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff, til Seher.no.

Gjeruldsen vil ikke bekrefte om kongefamilien befinner seg på samme trygge sted som statsministeren. Den assisterende kommunikasjonssjefen ønsker heller ikke å oppgi noen nærmere detaljer rundt kongefamiliens oppholddsted.

- Det er for tidlig å si om det vil komme noen offisiell uttalelse fra Det kongelige hoff vedrørende eksplosjonen, forteller Gjeruldsen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arnolds sønn alvorlig skadet i surfeulykke   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer