Leah Isadora Behn:

- Vil ikke ha en kjedelig jobb

Fredag gjorde Leah Isadora Behn (15) sitt første intervju med norsk presse.

ÅPNER OPP: Leah Isadora Behn, datter av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, snakker blant annet om sine tanker om fremtiden. Her avbildet i sin egen konfirmasjon tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ÅPNER OPP: Leah Isadora Behn, datter av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, snakker blant annet om sine tanker om fremtiden. Her avbildet i sin egen konfirmasjon tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Leah Isadora Behn (15) er for de aller fleste kjent som datteren til prinsesse Märtha Louise (49) og avdøde Ari Behn. Det har dermed ikke vært et lett år familien snart legger bak seg, etter at Behn brått gikk bort 1. juledag i fjor.

Det siste året har 15-åringen tatt et stadig større steg inn i offentlighetens lys, og er for mange et kjent ansikt på ulike sosiale medier-plattformer.

Særlig på Instagram og TikTok gjør hun stor suksess, med blant annet sminkevideoer av seg selv. På Instagram har hun hele 22 000 følgere, og på TikTok har hun i skrivende stund rundt 7600 - et tall som stadig vokser.

- Vil ikke ha en kjedelig jobb

Oppmerksomheten den siste tiden har gjort at hun denne uken gjester «God morgen Norge», der hun snakker om sin store lidenskap for sminke.

I fremtiden ønsker nemlig 15-åringen å jobbe innen nettopp dette feltet.

- Jeg har ikke lyst til å ha en kjedelig jobb, for å si det sånn. Ikke noe kontorjobb, sier hun i programmet, ifølge TV 2.

At 15-åringen får utfolde seg på sosiale medier, er med familien i ryggen. Hun forteller at hennes nærmeste er svært støttende, og at det har vært slik fra start. Mye av lærdommen har hun fått fra moren sin, Märtha Louise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer