Leah Isadora Behn:

- Vil ikke ha en kjedelig jobb

Fredag gjorde Leah Isadora Behn (15) sitt første intervju med norsk presse.

ÅPNER OPP: Leah Isadora Behn, datter av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, snakker blant annet om sine tanker om fremtiden. Her avbildet i sin egen konfirmasjon tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ÅPNER OPP: Leah Isadora Behn, datter av prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, snakker blant annet om sine tanker om fremtiden. Her avbildet i sin egen konfirmasjon tidligere i høst. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Leah Isadora Behn (15) er for de aller fleste kjent som datteren til prinsesse Märtha Louise (49) og avdøde Ari Behn. Det har dermed ikke vært et lett år familien snart legger bak seg, etter at Behn brått gikk bort 1. juledag i fjor.

Det siste året har 15-åringen tatt et stadig større steg inn i offentlighetens lys, og er for mange et kjent ansikt på ulike sosiale medier-plattformer.

Særlig på Instagram og TikTok gjør hun stor suksess, med blant annet sminkevideoer av seg selv. På Instagram har hun hele 22 000 følgere, og på TikTok har hun i skrivende stund rundt 7600 - et tall som stadig vokser.

- Vil ikke ha en kjedelig jobb

Oppmerksomheten den siste tiden har gjort at hun denne uken gjester «God morgen Norge», der hun snakker om sin store lidenskap for sminke.

I fremtiden ønsker nemlig 15-åringen å jobbe innen nettopp dette feltet.

- Jeg har ikke lyst til å ha en kjedelig jobb, for å si det sånn. Ikke noe kontorjobb, sier hun i programmet, ifølge TV 2.

At 15-åringen får utfolde seg på sosiale medier, er med familien i ryggen. Hun forteller at hennes nærmeste er svært støttende, og at det har vært slik fra start. Mye av lærdommen har hun fått fra moren sin, Märtha Louise.

- Hun sier; «Hvis du vil gjøre det, så bare gjør det». Også gjør jeg det og det går bra, forteller hun.

Også Märtha Louise var å se i «God morgen Norge»-studioet fredag.

BRUKER TITTELEN: Märtha Louise bruker sin prinsessetittel i en kommersiell sending hos Sionearth på YouTube. Video: Sionearth via YouTube Vis mer

- Gruer meg

Selv om Leah Isadora tiltrekker oppmerksomhet på sosiale medier, er hun klar på at hun i fremtiden vil holde andre ting privat. 15-åringen erkjenner at hun er bekymret.

- Selvfølgelig er jeg redd. Jeg er alltid redd og er redd for alt. Eller jeg er ikke redd, men jeg gruer meg. Det er veldig skummelt, men det er spennende å få et større publikum, forklarer Leah hos «God morgen Norge».

Prinsesse Märtha Louise og hennes privatliv har vært - og er - av stor interesse for Norges befolkning. De siste årene har hun fått særlig oppmerksomhet, på godt og vondt, for forholdet med Durek Verrett (45).

TALTE: Ari Behns eldste datter, Maud Angelica, brøt ut i gråt da hun framførte sine minneord om Ari Behn. Bilder fra NRK. Vis mer

Det var i mai 2019 at det ble kjent at Märtha og Durek hadde funnet den store kjærligheten, og i tiden etter har de vært svært åpne om kjærligheten de har til hverandre.

Både prinsessen og den selverklærte sjamanen er flittige brukere av sosiale medier, der de ikke rent sjelden deler kjærlighetshyllester til hverandre.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

En modig tenåring

Det er imidlertid ikke bare kjæresten som blir hyllet av Durek. I forrige uke sto det klart at Märthas eldste datter, Maud Angelica, vant prisen for «Årets modigste kvinne». Hun var nominert for minnetalen hun holdt for sin avdøde far under bisettelsen i Oslo domkirke i januar.

Til stede under prisutdelingen var både prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek. Etter at det ble kjent at Maud Angelica hadde vunnet prisen, delte prinsessen et innlegg på Instagram, hvor hun hyllet datteren.

I kommentarfeltet til Instagram-innlegget skrev også Durek noen velvalgte ord om Maud Angelica.

«Så glad for at jeg fikk være der for Maud da hun mottok prisen for «Årets modigste kvinne». Fordi det er hun virkelig, en veldig modig tenåring. Kjærligheten hun gir likner ikke noe annen, den er varm og ektefølt. Hun har berørt så mange liv», skrev han, og la til:

«Spesielt i hennes vakre tale i anledning tapet av den elskede Ari Behn. Hun fikk meg til å gråte fra det øyeblikket hun skrev den, og delte den med familien. Jeg elsker å se deg bli beæret av Norge. Jeg er så stolt av deg».

LES OGSÅ: Legger seg flate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer