TRØBBEL I PARADIS: Forholdet mellom Madeleine og Jonas går ikke på skinner, men prinsessen vil ikke bryte forlovelsen nå, ettersom det snart går mot bryllup for Victoria og Daniel Westling. Foto: SCANPIX
TRØBBEL I PARADIS: Forholdet mellom Madeleine og Jonas går ikke på skinner, men prinsessen vil ikke bryte forlovelsen nå, ettersom det snart går mot bryllup for Victoria og Daniel Westling. Foto: SCANPIXVis mer

- Vil ikke bo med Jonas

Prinsesse Madeleines forhold henger i en tynn tråd.

SEHER.NO: Ifølge Expressen skal forholdet mellom svenske prinsesse Madeleine og forloveden Jonas Bergström være alt annet enn en dans på roser.

Den svenske avisen hevder at det nå er så anstrengt mellom de to, at Madeleine ikke ønsker å bo sammen med forloveden. De siste ukene skal paret knapt ha sett hverandre, da prinsessen ifølge kilder har sovet blant annet på Drottningholms slott og hos venninner.

Det skal nå være tvilsomt at det blir bryllup mellom paret i løpet av året, slik det ble åpnet for da de kunngjorde sin forlovelse i august i fjor.

Grunnen til at de ikke bryter forlovelsen, skal imidlertid ha med at det kun er to måneder foran prinsesse Victorias storslåtte bryllup.

Madeleine og Jonas har vært sammen siden 2002, men allerede etter tre år som par, ble det spekulert i at romansen var over.

I februar dro paret ifølge Expressen på ferie til Thailand for å finne tilbake til hverandre igjen, men de har ikke blitt sett sammen i offentlig sammenheng etter det.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er klart denne julen blir spesiell