Prins Andrew:

Vil følge Harrys fotspor

- Det er en dum idé.

DEN ORIGINALE RESERVEN: En kilde omtaler prins Andrew som den originale reserven. Nå skal han vurdere å skrive bok. Foto: Toby Melville/Reuters/NTB
DEN ORIGINALE RESERVEN: En kilde omtaler prins Andrew som den originale reserven. Nå skal han vurdere å skrive bok. Foto: Toby Melville/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at prins Andrew (63) har tiltrukket seg mye negativ omtale de siste årene.

Dronning Elizabeths sønn har stått i en storm uten like etter at han ble koblet til avdøde Jeffrey Epstein. Han tok sitt eget liv i fengsel - og var siktet for menneskehandel og seksuell utnytting.

Prins Andrew ble beskyldt for å ha utnyttet Virginia Guiffre - rettsaken endte imidlertid i et forlik, og 63-åringen ble ikke dømt.

Prinsen valgte midt i rettssaken å si fra seg alle ærestitlene sine. Han har heller ikke vært et arbeidende medlem av den britiske kongefamilien den siste tiden.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

Dronningen gikk som kjent bort i september i fjor. Hun hadde en formue på åtte milliarder kroner - men de ble ikke fordelt på hennes fire barn. Hele den gigantiske summen gikk rett til tronarvingen kong Charles (74).

Det skal prinsen begynne å merke på lommeboken, og ifølge den britiske tabloidavisen The Sun vurderer han nå andre inntjeningsmuligheter.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Kilder har nemlig fortalt tabloidavisen at prins Andrew nå vurderer å gi ut en bok - en selvbiografi lignende den mye omtalte boken til prins Harry (38), «Spare». Det er riktignok noe vennene hans ikke støtter han i, ifølge kildene.

- Alle tett på han forteller han at det er en dum idé og at han bare skal glemme det, sier en kilde til The Sun.

Det er derimot noen som skal synes at en bok med «prinsens sannhet» skal få se dagens lys, og ifølge avisen er det to forlag som har meldt interesse.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

- Andrew var den originale reserven, og det er massevis av materiale å ta av, sier en kilde.

Riktignok har tilsynelatende ikke alle samme syn på saken.

Mediet Daily Beast skriver nemlig at det er etablerte forlag som ikke vil forbindes med prinsen, og at en går så langt som å si at de «ikke ville tatt i prosjektet med ildtang».

LES OGSÅ: Rykteflom: - Helt falske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer