Vil fjerne dristige strandbilder

Sofia Hellqvist vil fjerne spor etter tiden som lettkleddmodell.

AKSEPTERT: Ikke alle mener Sofia Hellqvist er en passende kjæreste for svenske prins Carl Philip, men kongefamilien skal endelig ha akseptert henne.  Foto: Stella Pictures
AKSEPTERT: Ikke alle mener Sofia Hellqvist er en passende kjæreste for svenske prins Carl Philip, men kongefamilien skal endelig ha akseptert henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: For to år siden avslørte svensk presse en romanse mellom svenske prins Carl Philip (32) og tidligere «Paradise Hotel»-deltager Sofia Hellqvist (27).

Skandalen var et faktum da hennes fortid som lettkleddmodell kom frem i lyset og pressen trykket en rekke frekke bilder av Sofia i bare undertøy. Men på kort tid har Hellqvist skapt seg et nytt image, som en passende kjæreste for den svenske prinsen.

I tillegg til de publiserte lettkledd-bildene finnes det , ifølge VG, bilder som er fjernet av bildebyrået Stella etter at det svenske hoffet bekreftet forholdet..

Flere av bildene som Hellqvist skal ønske å holde skjult, har allikevel dukket opp, blant annet et som viser henne bakbundet på en strand i Thailand. Bildet skal ifølge avisen ha vært ment for et platecover.

- Det er kanskje noen bilder som ikke er passende for den nye rollen Sofia har i dag, sier mannen bak bildene, fotografen Lennart M. Sjøberg til Expressen.


Han tror mange ikke ønsker å se Hellqvist lykkes.

- Hun er ikke født i de riktige kretser. Derfor blir hun kalt en golddigger og det er feil. De vil ikke at hun skal lykkes, sier han til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi er overlykkelige