TRENGER HJELP: Madeleine jobber uten lønn for Silvias veldedighetsorganisasjon Childhood. Nå trenger de en lærling. Foto: Stella Pictures
TRENGER HJELP: Madeleine jobber uten lønn for Silvias veldedighetsorganisasjon Childhood. Nå trenger de en lærling. Foto: Stella PicturesVis mer

Vil du jobbe for Madeleine?

Det er en fordel om du har humor... Og ikke har behov for lønn.

SEOGHØR.NO: Når hun ikke har mammaperm og befinner seg på ferie i Sverige, jobber prinsesse Madeleine i dronning Silvias veldedighetsorganisasjon Childhood i New York. Og der trenger de hjelp.

Kontoret søker nå etter en ny person som kan bidra på fulltid - fra nå og ut året. Stillingen er et såkalt internship, en slags praksisplass - og ulønnet.

 I utlysningen søker de etter en person som har kjennskap til kommunikasjon, sosiale media og/eller har designkompetanse.

Jobben vil innebære daglig ansvar for Childhoods amerikanske kommunikasjon utad, samt å drifte organisasjonens nettside. Og den vil nok også innebære nærkontakt med en ekte prinsesse...

Ifølge Childhood vil jobben passe en som brenner for beskyttelse av barn. Det legges også vekt på at søkeren har «sans for humor».

Synes du dette høres ut som noe for deg, kan du lese hele utlysningen på Childhoods hjemmesider!

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Dronning Silvia er blitt svært populær i hjemlandet etter at hun startet Childhood.
 Foto: All Over Press Patrik Österberg
POPULÆR: Dronning Silvia er blitt svært populær i hjemlandet etter at hun startet Childhood. Foto: All Over Press Patrik Österberg Vis mer

Madeleine får heller ingen lønn fra Childhood, og betaler for oppholdet sitt i New York med private midler.

Takker dronning Silvia

Madeleine også ansiktet utad i Childhoods nye kampanje "Thank You", hvor hun oppfordrer alle til å velge en låt og skrive en personlig hilsen til en person som har betydd mye for deg i barndommen.

Selv takker prinsessen sin mamma Silvia med sangen "Walking on a dream"- og denne personlige meldingen: - Takk for alle gangene du har stoppet opp og lyttet.

Madeleine snakker i videoen også om Silvias drøm om å la alle barn vokse opp i trygge omgivelser. En drøm hun selv jobber iherdig for i dag. Se og hør prinsesse Madeleine snakke om sin og sin mors store hjertesak i videoen under.

 

LES OGSÅ: Ikke si at jeg er klin gal