Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Vil bli samboere

Prinsessen røper fremtidsønsker i ferskt intervju.

VIL FLYTTE SAMMEN: Prinsesse Märtha Louise lettet på sløret om fremtidsplaner i et nylig intervju med Svensk Damtidning. Her avbildet med kjæresten Durek Verrett i København i helgen, der turneen deres ble sparket i gang. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
VIL FLYTTE SAMMEN: Prinsesse Märtha Louise lettet på sløret om fremtidsplaner i et nylig intervju med Svensk Damtidning. Her avbildet med kjæresten Durek Verrett i København i helgen, der turneen deres ble sparket i gang. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene er det blitt skrevet mye om prinsesse Märtha Louise (47) og den selverklærte sjamanen Durek Verrett (44), etter at de 12. mai bekreftet at de er kjærester.

Omtalen har handlet om alt fra Dureks bakgrunn til parets pågående foredragsturné. Til tross for at de har vært noe ordknappe rundt forholdet sitt, lettet prinsessen nylig på sløret i et større intervju med Svensk Damtidning.

Der avslørte Märtha detaljer om ønskene for fremtiden.

- Durek er min tvillingsjel. Da jeg møtte han føltes det ut som jeg hadde kommet hjem. Sjelene våre kjente hverandre igjen, sa hun, og la til at de har flere felles interesser.

Vil bli samboere

I tiden fremover skal paret holde foredrag sammen rundt om i Norge.

Den amerikanske sjamanen ankom Norge for en uke siden, og var blant annet blant gjestene under kongeparets årlige lunsj på slottet 17. mai. De siste dagene har de tilbrakt mye tid sammen, noe de trives godt med.

Til vanlig har de nemlig et langdistanseforhold, men ifølge den svenske avisen avslørte Märtha at det ikke er noe hun ønsker å fortsette med fremover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer