Viet to ganger

Når 20 år gamle prins Louis av Luxembourg endelig giftet seg med sitt barns mor, gjorde han det til gagns... Paret ble fredag viet både hos byfogden og i kirken!

I KIRKEN...: Louis og Tessy lover hverandre evig troskap i landsbykirken i Gilsdorf (FOTO: COUR DE LUXEMBOURG)
I KIRKEN...: Louis og Tessy lover hverandre evig troskap i landsbykirken i Gilsdorf (FOTO: COUR DE LUXEMBOURG) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Giftet seg med sitt barns mor!

SEHER.NO: 20 år gamle prins Louis av Luxembourg og jevngamle Tessy Antony giftet seg fredag i landsbyen Gilsdorf - syv måneder etter at parets sønn Gabriel ble født. Louis er en yngre bror av kronprins Guillaume, som i sin tid hadde en kort romanse med norske Pia Haraldsen - og han er den første av storhertugparets fem barn som gifter seg.

Louis og Tessy ble først viet ved en borgerlig seremoni hos byfogden - og gjentok senere sine løfter om evig troskap ved en privat seremoni i landsbykirken.
Hele storhertugfamilien var på plass fremme i koret - også parets lille sønn Gabriel.Og flere hundre rojalister hadde møtt frem utenfor kirken for å hylle brudeparet og resten av fyrstefamilien.

Det vakte oppsikt over hele Europa, da hoffet i Luxembourg på nyåret meddelte at den da 19 år gamle prinsen ventet barn med sin borgerlige kjæreste, men at det unge paret ikke hadde planer om å gifte seg. Storhertug Henri og storhertuginne Maria Teresa ga imidlertid sin fulle støtte til det unge kjæresteparet, og de gledet seg stort da deres første barnebarn kom til verden i mars.Og de var selvsagt på plass da lille Gabriel ble båret til dåpen noen uker senere - for øvrig i samme kirke som foreldrene ble viet i fredag.

Louis har i forbindelse med bryllupet frasagt seg arveretten til Luxembourgs trone, men han beholder sin prinsetittel. Hans hustru og barn vil bære familienavnet "de Nassau", meldes det fra hoffet i lilleputtstaten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer