Vies av Margrethes venn

Presten som skal vie Alexandra og Martin er ingen hvem som helst...

MANN OG KONE: Alex og Martin smis i dag i hymens lenker. Foto: (c) dana press
MANN OG KONE: Alex og Martin smis i dag i hymens lenker. Foto: (c) dana press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bryllup med kongelig stempel...SEHER.NO: Det er mye hemmelighetskremmeri rundt dagens bryllup mellom prinsesse Alexandra og Martin Jørgensen - og vielsen i Østre Egede Kirke er etter brudeparets eget ønske hermetisk lukket for pressen.


Et stort presseoppbud tok allerede i går oppstilling utenfor - og dansk fjernsyn vil ha flere direktesendinger fra stedet i løpet av dagen.


I går ettermiddag var Alex og Martin til generalprøve i kirken, og det var et smilende og tydelig lykkelig par som kom ut igjen etter en drøy time - sammen med presten Peter Parkow. Og han er ingen hvem-som -helst i Danmark....


Parkow har nemlig vært en av dronning Margrethes aller beste venner siden skole- og studietid - og har i alle år vært en selvskreven gjest ved åremålsdager og private fester i den danske kongefamilien.


Han var således blant gjestene da Alexandra fikk sin Joachim i 1995 - og står begge Margrethes sønner svært nær. Som prest skal Parkow også være en av Dronningens nærmerste rådgivere i religiøse spørsmål.Nå har han altså fått ansvaret for å vie hennes tidligere svigerdatter og en 14 år yngre lydmann...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer