Prinsesse Isabella:

Video av prinsessen måtte fjernes

Overrasket i video på populær app.

SLETTET VIDEO: Det ble nylig lagt ut en video av prinsesse Isabella på TikTok. Nå er den slettet. Foto: Shutterstock / NTB
SLETTET VIDEO: Det ble nylig lagt ut en video av prinsesse Isabella på TikTok. Nå er den slettet. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke hver dag det dukker opp videoer av kongelige på den sosiale plattformen TikTok. Mandag ble det imidlertid publisert en filmsnutt av danske prinsesse Isabella (15).

Videoen kom tilsynelatende som en overraskelse på mange, og skal ifølge flere danske medier ha vekket mye oppmerksomhet. Nå er den derimot ikke lenger mulig å se på appen.

Fjernet video

Ifølge BT var det en venninne av Isabella som la ut en video av prinsessen og noen venninner. Der gjorde de en såkalt «Sprite Challenge», som handler om at man skal drikke en hel flaske med brus så fort som mulig uten å rape.

Kort tid etter at filmsnutten ble lagt ut skal flere ha reagert med stor overraskelse ettersom selveste prinsesse Isabella dukket opp. Det tok ikke lang tid før videoen gikk viralt.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Lignende utfordringer er veldig typisk for den populære appen TikTok, og det kan se ut til at 15-åringen ville hoppe på trenden, i likhet med mange andre ungdommer.

Men nå er altså videoen blitt fjernet fra profilen. Årsaken til det er foreløpig ukjent, men ifølge danske Se og Hør hevder kongehuset at de ikke har noe med dette å gjøre.

Prinsessens venninne har nå gjort profilen sin privat.

- Lik sin mor

Torsdag forrige uke var en stor dag for det danske kongehuset. Prinsesse Isabella fylte nemlig 15 år, og i anledning bursdagen overrasket hun med flere ferske bilder på Instagram.

Det var fotografen Hasse Nielsen som tok bildene, og viste prinsessen iført en klassisk, sort smoking med en stripete topp, samt et skinnende smykke og et par runde øredobber.

På det siste bildet var hun ikledd en mønstrete grønn kjole med høy krage, og oppsatt hår.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, fikk også med seg de nye bildene, og bet seg blant annet merke i at Isabella hadde lånt klær fra sin mor, kronprinsesse Mary.

KONGEHUSET: Onsdag gjorde kronprinsesse Mary (48) sitt første offisielle oppdrag etter sommerferien, noe som endte med mye tyn etter hun håndhilste på generalsekretær i WWF, Bo Øksnebjerg. Vis mer

- Bildene viser at prinsessen blir mer og mer lik sin mor, også når det kommer til stilsikkerhet. Smokingen Isabella har på seg er så vidt jeg kan se den samme som hun hadde i forbindelse med kronprinsesse Marys 50-årsdag i februar, og er isåfall lånt fra nettopp Marys garderobe, sa hun.

- Den grønne kjolen er Ba&Sh, og ble også brukt under feiringen av Marys 50 år, la hun til.

LES OGSÅ: Avslører: Krasjet med kronprinsessen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer