Victoria tilbake på jobb

Charles og Camilla måtte finne seg i å bli stilt i skyggen av Victoria, da de gjestet Slottet i Stockholm i formiddag.

GJORDE SOM I NORGE: Hertuginne Camilla tok seg tid til å hilse på de fremmøtte barna og ungdommene, akkurat som hun gjorde i Oslo tidligere i uken. Foto: Kungahuset.se
GJORDE SOM I NORGE: Hertuginne Camilla tok seg tid til å hilse på de fremmøtte barna og ungdommene, akkurat som hun gjorde i Oslo tidligere i uken. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Fredag strømmet gjestene til lunsj på Slottet i Stockholm, i forbindelse med prins Charles (63) og hertuginne Camillas (64) besøk. Men det var slett ikke de engelske gjestene som fikk mest oppmerksomhet.

Kronprinsesse Victoria (34) hadde nemlig sin første dag på jobb, etter at hun fødte sin datter prinsesse Estelle for nøyaktig fire uker siden. De innbudte gjestene hilste kjapt på prinseparet fra England, men da de kom til kronprinsessen og hennes ektemann prins Daniel (38) stoppet de opp for å gratulerer med den lille prinsessen.

Victoria strålte om kapp med vårsolen i grønt fra topp til tå, og det var åpenbart at hun satte pris på alle gratulasjonene. Lite vitnet om at den slanke kronprinsessen fødte for bare fire uker siden!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjorde narr av sin gravide kjæreste


Lunch på Kungliga slottet / Luncheon at the Royal Palace from Kungahuset on Vimeo.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer