Prins Oscar:

Victoria overrasket med nytt bilde av sin lille sjarmørprins

- Feiringen vil foregå privat. 

DÅP: Den svenske kronprinsfamilien utenfor Drottningholms slottskirke etter prins Alexanders dåp i september. Foto: Anders Wiklund / NTB Scanpix. 
DÅP: Den svenske kronprinsfamilien utenfor Drottningholms slottskirke etter prins Alexanders dåp i september. Foto: Anders Wiklund / NTB Scanpix.  Vis mer

(Seoghør.no): Et år har gått siden kronprinsesse Victoria (39) og ektemannen Daniel (43) ble foreldre for andre gang, og i dag fyller lille prins Oscar ett år.

NYTT BILDE: I anledning ett-årsdagen har det svenske kongehuset lagt ut dette bildet av prins Oskar på sine nettsider. Foto: Kunghauset.se
NYTT BILDE: I anledning ett-årsdagen har det svenske kongehuset lagt ut dette bildet av prins Oskar på sine nettsider. Foto: Kunghauset.se Vis mer

Feires hjemme

Margareta Thorgren, informasjonssjef ved det svenske hoffet, forteller til Expressen at kronprinsfamilien skal feire den lille gutten hjemme på Haga Slott.

- Kronprinsfamilien feirer prins Oscars fødselsdag i Sverige. Feiringen vil foregå privat, forteller hun.

Kronprinsfamilien har nemlig vært i Florida den siste tiden, og det skal angivelig ha vært et ønske om å tilbringe mer tid med familien som var bakgrunn for reisen.

- Kronprinsparets barn er fremdeles små og de vil ta vare på den tiden, har Margareta Thorgren fortalt.

Det kan imidlertid virke som at den svenske kronprinsfamilien har hatt et ønske om å feire den lille prinsens første burdag på svensk jord.

SJARMØR: Den lille prinsen har i løpet av sitt første år blitt en stor sjarmør. Foto: Kungahuset.se
SJARMØR: Den lille prinsen har i løpet av sitt første år blitt en stor sjarmør. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Stolt storesøster

Da prins Oscar ble døpt i fjor så det ut til at den lille gutten allerede var blitt vant til oppmerksomheten rundt ham. Han tok nemlig det hele med knusende ro, og sovnet i pappa Daniels fang.

Storesøster Estelle (5) var i strålende humør på den store dagen og satt nærmest og trippet på stolen mellom pappa Daniel og mamma Victoria.

Sjarmørprinsen Oscar har også for lengst vunnet folkets hjerter,

Han var i dåpen ikledd den samme dåpskjolen som storesøster Estelle (5) hadde på seg under hennes dåp i 2012.

STRÅLENDE HUMØR: Prinsesse Estelle var i strålende humør da hennes lillebror ble døpt i slottskirken på Stocholms Slott. Foto: Jonas Ekströmer / NTB Scanpix. 
STRÅLENDE HUMØR: Prinsesse Estelle var i strålende humør da hennes lillebror ble døpt i slottskirken på Stocholms Slott. Foto: Jonas Ekströmer / NTB Scanpix.  Vis mer

Kjolen ble for første gang brukt av prins Gustaf Adolf i 1906 og i ettertid har flere kongelige barn blitt døpt i den flotte kjolen. Kronprinsesse Victoria, prins Carl Phillip (37) og prinsesse Madeleine (34) er noen av dem.

LES OGSÅ: Se ski-stjernenes private bilder