Victoria og Daniel viste frem den nyfødte prinsen for første gang

De nybakte foreldrene var tydelig stolte da de viste frem det nye medlemmet av den svenske kongefamilien.

BABYLYKKE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel ble onsdag foreldre igjen.  Foto: NTB scanpix / Kungahuset.se
BABYLYKKE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel ble onsdag foreldre igjen. Foto: NTB scanpix / Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld kunne svenskene endelig slippe jubelen løs, da kronprinsesse Victoria (38) og prins Daniel (42) fikk sitt andre barn sammen.

Torsdag morgen publiserte det svenske kongehuset det første bildet av den nyfødte prinsen sammen med Victoria, Daniel og storesøster Estelle (4) fra sykehuset. 

På bildet ser de nybakte foreldrene svært fornøyde ut, mens den nyfødte prinsen ligger godt innpakket i bilsetet. 

- Prinsesse Estelle har besøkt Karolinska sykehus og møtt sin lillebror. Hele familien har nå dratt fra sykehuset og er hjemme på Haga slott. Alle har det bra og er veldig lykkelige, skriver kongehuset på sin Instagramkonto. 

Ifølge nettsiden Svenskdam.se får vi allerede i dag, torsdag, vite navnet til den nyfødte prinsen. Det er kong Carl Gustaf (69) som skal presentere prinsens navn, tittel og tiltalenavn klokken 11.15 torsdag. 

Saken fortsetter under bildet. 

- Alt står bra til

Den offisielle meldingen om at Victoria hadde født kom onsdag kveld, ifølge Expressen. Tidligere på kvelden sjekket hun inn på sykehuset Karolinska i Solna utenfor Stockholm.

I 22.30-tiden onsdag bekreftet prins Daniel på en pressekonferanse at han og kronprinsesse Victoria hadde blitt foreldre til en liten gutt.

- Estelle har fått en lillebror. Det gikk fort. Vi kom inn i kveld og vi er veldig takknemlige for behandlingen vi har fått her på Karolinska. Alt står bra til med mor og barn, fortalte han. 

Den lille gutten veide 3655 gram og var 52 cm lang da han kom til verden klokken 20.28.

STORESØSTER: Prinsesse Estelle har nå blitt storesøster til en liten prins. Navnet til prinsen får vi vite torsdag.  Foto: TT NYHETSBYRÅN
STORESØSTER: Prinsesse Estelle har nå blitt storesøster til en liten prins. Navnet til prinsen får vi vite torsdag. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

LES OGSÅ: Victoria har født

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer