Victoria gjør som Mette-Marit

De to kronprinsessene har falt for samme smykkemerke. Se bildene!

TRENDY: Kronprinsesse Victoria strålte på den svenske homogallaen i kjole fra Issa og signalgule smykker fra Shourouk Foto: All Over Press
TRENDY: Kronprinsesse Victoria strålte på den svenske homogallaen i kjole fra Issa og signalgule smykker fra Shourouk Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  De skandinaviske kronprinsessene har tilgang på de flotteste arvesmykker, men trendbevisste kvinner som de er, velger de vel så ofte moderne smykkedesign.

Vår egen kronprinsesse Mette-Marit (39) har flere ganger vist at hun har øye for det siste innen smykker, og kanskje har hun inspirert kronprinsesse Victoria (35)?

Da Victoria overraskende dukket opp på den svenske homogallen på mandag, hadde hun nemlig et iøynefallende og svært trendy statementsmykke, samt øredobber fra Shourouk.

Allerede i oktober bar Mette-Marit  et krystallsmykke fra samme designer, da hun besøkte Fyrstikkalleen skole i anledning Global Dignity Day.

De to kronprinsessene, samt danske kronprinsesse Mary (41), har flere ganger vist at de faller for de samme smykkene.

Både Mette-Marit og Victoria har begge brukt de svenske superhotte pleksglasssmykkene fra Cooee.

Mens Mette-Marit flere ganger har brukt diamantstjerner i ørene fra en av Marys favoritter, danske JEWLSCPH.


LES OGSÅ: Hun blir verdens yngste kronprinsesse


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer