GIR ETTER?: I sommer ble kong Carl Gustaf beskyldt for å være altfor konservativ som ikke lot kronprinsessen få sin Daniel. Nå går ryktene endelig om et bryllup... Foto: SCANPIX
GIR ETTER?: I sommer ble kong Carl Gustaf beskyldt for å være altfor konservativ som ikke lot kronprinsessen få sin Daniel. Nå går ryktene endelig om et bryllup... Foto: SCANPIX Vis mer

- Victoria gifter seg til sommeren

Hoffekspertene er sikre i sin sak.

SEHER.NO: Sveriges kronprinsesse Victoria (31) og hennes Daniel Westling (34) har vært sammen i syv år.

Nå er ekspertene sikre i sin sak: Kronprinsessen vil gjøre en prins ut av kjæresten sin, skriver Aftonbladet.se.

- Victoria og Daniel gifter seg neste sommer, sier den danske kongeeksperten Trine Villemann til nettsiden. 

For noen måneder siden gikk den svenske hoffreporteren Johan T. Lindwall ut mot kong Carl Gustaf og bønnfalt ham om å la eldstedatteren få lov til å vise sin kjærlighet overfor Daniel.

- Konge, du har jo akseptert og godkjent Daniel. Vis det for det svenske folket også. Tenk hvilken suksess du hadde gjort hvis du firet litt på reglene. La datteren din vise seg sammen med den hun elsker mest. La nå Daniel få prinsessen sin og halve kongeriket, skrev han.

Samtidig sa Se og Hørs hoffekspert Kjell Arne Totland Seher.no at han også tror de to kommer til å gi hverandre sitt ja neste år.

- Jeg er selvsagt enig i at det snart er på tide at Victoria får sin Daniel - og tror faktisk at årets bursdag var den siste hun feiret uten Daniel ved sin side. Neste år tror jeg de to er forlovet - eller kanskje til og med gift..., sa han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Neste vals blir i eget bryllup

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.