Victoria dropper OL

Kronprinsessen nekter å ta Estelle med til London.

BLIR HJEMME: Kronprinsesse Victoria vil ikke ta Estelle med til OL-byen London. Hoffet avdramatiserer situasjonen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR HJEMME: Kronprinsesse Victoria vil ikke ta Estelle med til OL-byen London. Hoffet avdramatiserer situasjonen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det svenske hoffet har tidligere meldt at kronprinsesse Victoria skal overvære de olympiske lekene i London sammen med ektemannen, prins Daniel. Nå har Victoria gjort helomvending - og blir istedet hjemme med sin nyfødte datter Estelle.

Svensk Damtidning har snakket med hoffets pressesjef, Bertil Ternert, som avdramatiserer det hele.

- Det er ikke noe rart med dette. Kronprinsessen prioriterer å bli hjemme med Estelle.


Dermed må Daniel dra uten sin kone. Helt alene blir han imidlertid ikke. Prins Carl Philip reiser sammen med prins Daniel, og senere i lekene ankommer også dronning Silvia og kong Carl Gustaf OL-byen. De oppholder seg for tiden på sommerhuset i St. Tropez, hvor de pleier kjærligheten og sørger for påfyll av brunfarge.

Beslutningen om å bli hjemme tok Victoria før OL startet - og pressesjefen avviser at det har noe med sykdom å gjøre.

- Dei, nei, ikke noe slikt, Det byr på store utfordringer å ha med et lite barn i denne sammenhengen, og da valgte heller Victoria å bli hjemme i Sverige med prinsesse Estelle, forteller Ternert til Svensk Damtidning.

Neste gang OL blir arrangert er Rio vertskap - og ettersom dronning Silvia har en rekke slektninger i Brasil vil nok kongefamilien kombinere OL med familiebesøk.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit ordnet Estelle-diadem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer