Victoria dropper gifteringen

Kronprinsessen lider av sjelden allergi.

NOBEL HYLLEST: Kronprinsesse Victoria var kledd opp i sine vakreste smykker til Nobel-festen - men droppet sin gjeveste ring - bryllupsringen...
NOBEL HYLLEST: Kronprinsesse Victoria var kledd opp i sine vakreste smykker til Nobel-festen - men droppet sin gjeveste ring - bryllupsringen... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria (34) lider av en sjelden form for allergi, og må derfor ofte droppe gifteringen hun fikk av Daniel.

Under kronprinsesse Victoria og prins Daniels besøk hosFagersta tidligere denne måneden satte flere frammøtte kaffen i halsen da de fikk se at Victoria hadde tatt av seg gifteringen.

Forklaringen er at Victoria trolig er blitt allergisk mot gifteringen, avslører velinformerte kilder til Svensk Damtidning.

Når gifteringen er av har Victoria ofte et rødt utslett der ringen satt.

På samme måte som man (vanlige folk) kan utvikle nikkelallergi kan man (fornemme prinsesser) også utvikle allergi mot andre typer metall – som gull og platina...

Under Nobel-festlighetene i Sverige glitret ringen med sitt fravær.

Heller ikke forlovelsesringen var å se. Victoria fikk en diger diamantringen av Daniel i forbindelse med forlovelsen, og den skal ha en verdi på rundt en million kroner. På pressekonferansen etter forlovelsen viste hun stolt fram ringen:

- Det er en ring som betyr utrolig mye for meg. Noe mer enn det går ikke an å si, sa den svenske kronprinsessen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer