- Victoria blir mamma neste år

Alt tyder på et oktoberbarn.

GRAVID ALLEREDE?: Om statistikken stemmer, kan det godt hende at Victoria allerede er gravid. Foto: SCANPIX
GRAVID ALLEREDE?: Om statistikken stemmer, kan det godt hende at Victoria allerede er gravid. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Den 17. oktober 2011 kommer et kongelig barn til å bli født i Sverige - dersom statistikken stemmer. Svenske Aftonbladet.se har kartlagt Bernadotte-slektens barnefødsler, og kommet fram til datoen.

- Jeg tror vi snart får se en kongelig mage, sier hoffekspert Roger Lundgren til Aftonbladet.

I dag er det 166 dager siden Victoria giftet seg med sin Daniel i Stockholm. På dette tidspunktet har fem av syv tidligere kongepar allerede ventet barn, så det er sannsynlig å tro at Victoria allerede er gravid.

- Sannsynligheten er nok ganske stor for både graviditet og fødsel i 2011. De aller fleste kongelige par får faktisk sitt første barn året etter bryllupet. For alt vi vet, kan jo en kongelig baby allerede være på vei. Det ville være en kjærkommen nyhet i Sverige, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Det vanlige i Sverige er at det går omkring et år fra giftermål til fødsel, men gjennomsnittet ligger på 485 dager. Grunnen er at Oscar I og Josefina av Leuchtenberg selv ventet tre år med å få barn.

Paret selv har gitt uttrykk for at de gleder seg til å få barn. Det samme gjelder dronning Silvia, som nylig ble rystet av noen sterke påstander som gjaldt hennes far.

- Både kronprinsesse Victoria og prins Daniel har gjort det klart at de ser fram til å bli foreldre – og dronning Silvia har flere ganger gitt uttrykk for at hun håper hun snart blir bestemor, sier Totland.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sjokkpåstander om Silvias far