<strong>TAKKER FOLKET:</strong> Kong Harald takker for støtten fra folket etter terroraksjonen 22. juli.  Foto: SCANPIX
TAKKER FOLKET: Kong Harald takker for støtten fra folket etter terroraksjonen 22. juli. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi vil bære sorgen med oss i lang tid fremover

Kongefamilien takker for støtten i den tunge tiden.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kongefamilien har vært svært delaktig i sorgarbeidet etter 22. juli. Nå takker de for all støtten i den vanskelige tiden i form av et brev til folket.

«I tiden etter de grusomme terrorhandlingene ved Regjeringskvartalet og på Utøya 22. juli, har Kongefamilien mottatt et stort antall hilsener og kondolanser.


Vi vil med dette takke alle som har ønsket å vise sin deltakelse og støtte.

Vi er alle fortsatt sterkt preget av det som skjedde og vil bære sorgen med oss i lang tid fremover.

I hverdagene som nå kommer, må vi gradvis forsone oss med de langsiktige konsekvensene av angrepene. Vi håper inderlig at vi sammen vil klare å holde fast ved de grunnleggende verdiene våre og bevare det sterke samholdet vi har opplevd i denne perioden,» står det i brevet som er undertegnet både kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Hele kongefamilien har fått ros for hvordan de har opptrådt i dagene og ukene etter terroren, og spesielt kong Harald rørte hele folket med sin tale under Minneseremonien 21. august.

- Nå er nesten alle ord brukt opp, sa en tydelig  rørt kong Harald.

- Mine tanker har vært spesielt hos dere som var direkte berørt av terroren, og dere som har mistet noen dere var glade i. Som far, bestefar og ektefelle kan jeg bare ane noe av deres smerte. Som landets konge føler jeg med hver enkelt av dere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer