- Vi tar én dag av gangen

Svensk presse møtte den vordende barnefaren prins Daniel onsdag kveld.

LYKKELIGE: Prins Daniel og kronprinsesse Victoria av Sverige venter sitt første barn i mars neste år. Kronprinsesseparet er svært glade, men påpeker at graviditeten fortsatt er på et svært tidlig stadium. Her er de to under feiringen av kronprinsess Foto: Stella  Pictures
LYKKELIGE: Prins Daniel og kronprinsesse Victoria av Sverige venter sitt første barn i mars neste år. Kronprinsesseparet er svært glade, men påpeker at graviditeten fortsatt er på et svært tidlig stadium. Her er de to under feiringen av kronprinsess Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag ettermiddag ble det kjent at Sveriges kronprinsesse Victoria (34) og hennes mann prins Daniel (37) venter sitt første barn sammen

Nyheten ble offentliggjort på hjemmesidene til det svenske hoffet, og ifølge Expressen har kronprinsessen valgt å ikke kalle inn til noen pressekonferanse i forbindelse med gladnyheten.

Hun og prins Daniel forlot Slottet i Gamla stan i Stockholm i 17.45-tiden onsdag, og begge to nøyde seg da med å vinke og smile til de mange journalistene og turistene som hadde møtt opp på slottsbakken.

Men da prinsen kom ut fra treningsstudioet Master Training et par timer senere, var han villig til å veksle et par ord med de ivrige reporterne.
 
- Så klart vi er lykkelige, nå er det bare å vente i et halvt år, sa han til Expressen.

Også den svenske avisen Aftonbladet stod parat for å gratulere den vordende barnefaren før han ble kjørt hjem til Haga slott. Prinsen takket for alle lykkeønskningene, men understreket det faktum at offentliggjøringen altså kommer svært tidlig i svangerskapet.

- Vi er utrolig lykkelige og glade selvsagt, men vi tar én dag av gangen, sier prins Daniel til Aftonbladet.

Kronprinsesse Victorias termin er nemlig først i mars 2012.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Bergen er vakkert og jentene stilige!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer