Fyrst Albert:

- Vi sender henne kjærlige tanker

Fyrstinne Charlene måtte rett før helgen gjennom et nytt, omfattende inngrep.

MÅ HVILE: Fyrst Albert forteller at fyrstinne Charlene hviler seg etter fredagens operasjon. Her er de to avbildet sammen i 2019. Foto: Eric Gaillard/ Reuters/ NTB
MÅ HVILE: Fyrst Albert forteller at fyrstinne Charlene hviler seg etter fredagens operasjon. Her er de to avbildet sammen i 2019. Foto: Eric Gaillard/ Reuters/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene (43) av Monaco har i hele fire måneder vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika grunnet en infeksjon i øre, nese, hals-regionen som forhindrer henne i å fly tilbake til sin familie.

I juni opplyste fyrstepalasset at hun hadde blitt opererert som en følge av infeksjonen. Fredag i forrige uke måtte hun gjennom en ny, fire timer lang komplisert operasjon.

Det skriver Royal Central.

Uttaler seg

Fyrstinnens besøk i Sør-Afrika begynte i starten av mai måned og var planlagt å skulle vare i ti, små dager. Kort tid etter ankomst måtte hun imidlertid søke legehjelp etter å ha fått problemer med ørene.

Forut for reisen hadde Charlene nemlig blitt operert i munnregionen, og legene kunne omsider konstatere at det var gått infeksjon i operasjonssåret - som igjen hadde ført til at hun hadde pådratt seg en alvorlig form for bihulebetennelse.

Vis mer

Nå uttaler fyrst Albert seg om sin kones tilstand etter fredagens operasjon, som ble utført med full narkose.

- Operasjonen var vellykket. Fyrstinne Charlene hviler seg, og vi sender henne kjærlige tanker, sier fyrst Albert til nettstedet People.

Fra før av er det kjent at fyrst Albert og parets seks år gamle tvillinger, arveprins Jacques og prinsesse Gabriella, om ikke lenge setter seg på flyet til Sør-Afrika for å besøke fyrstinnen for å være hos henne mens hun kommer seg etter den omfattende operasjonen.

Feiring på hver sin kant

Tidligere har hun avslørt at hun også gikk glipp av fyrsteparets ti års bryllupsdag, som etter planen skulle markeres 1. juli.

- Dette året vil bli det første året jeg ikke er sammen med ektemannen min på bryllupsdagen vår i juli, noe som er vanskelig og gjør meg veldig trist, sa fyrstinnen i en uttalelse til People i sommer.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Hun fortsatte:

- Men Albert og jeg hadde ikke noe annet valg enn å følge instruksjonene fra legeteamet, selv om det var ekstremt vanskelig. Han har vært en fantastisk støtte for meg.

Fyrstinne Charlene har gått glipp av en rekke arrangementer grunnet sykeleiet, blant annet det tradisjonsrike Formel 1-løpet Monaco Grand Prix i Monaco, der hun skulle deltatt sammen med ektemannen.

23. juni var det elleve år siden den olympiske svømmeren Charlene Wittstock forlovet seg med fyrst Albert. Bryllupet sto 1. juli året etter, men tiårsjubileet måtte de altså markere hver for seg.

LES OGSÅ: Det har vært en svært vanskelig tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer