Oslo-skytingen:

- Vi må følge bedre med

Durek Verrett med ny melding etter masseskytingen.

STØTTE: Durek Verrett, prinsesse Märtha Louises forlovede, kommer med støtte til Norge etter masseskyting i Oslo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (50) sin forlovede, Durek Verrett (47) viser sin støtte til LGBTQ+-samfunnet etter skytingen i Oslo natt til lørdag.

Angrepet var rett ved London pub, som er et kjent samlingssted for homofile, og der gata og utestedene var fulle av folk som feiret Pride.

43 år gamle Zaniar Matapour er siktet for terror etter masseskytingen.

- Da jeg hørte om det så viste vi ikke om handlingen hadde opphav i hat eller om det var terror, men det hørtes ut som gjerningsmannen var psykotisk. Det betyr at vi må følge bedre med, bruke mer midler og fokusere mer på mental helse, og finne måter å hjelpe folk på så ikke dette skjer med dem eller at det kommer til det punktet at det skjer med dem, sier Verrett i en til Se og Hør.

Han avslutter med å sende kjærlighet til alle ofre og pårørende.

47-åringen delte også en video på Instagram lørdag for å snakke med sine følgere om hva som hadde skjedd i Oslo.

Verrett framstår som tydelig og bestemt idet han framfører sitt budskap til følgerne. I videoen omtaler han Oslo-skytingen som hatkriminalitet, men sier videre:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer