Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Vi latet som vi ikke kjente hverandre

Prinsen avslører hvordan de traff hverandre i hemmelighet.

HEMMELIGE MØTER: Prins Harry avslører at han møtte Meghan flere ganger før forholdet ble kjent. Foto: REUTERS/Hannah McKay/File Photo/NTB
HEMMELIGE MØTER: Prins Harry avslører at han møtte Meghan flere ganger før forholdet ble kjent. Foto: REUTERS/Hannah McKay/File Photo/NTB Vis mer
Publisert

De siste åra er det ingen tvil om hvem i det britiske kongehus som har blitt mest omtalt. Til tross for at familien har opplevd alt fra anklager om seksuelle overgrep til dødsfall, har prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) stort sett stjålet oppmerksomheten.

Denne måneden, 19.mai, har paret vært gift i tre år, og de venter for øyeblikket sitt andre barn sammen. Fra tidligere har de sønnen Archie (2), og skal nå få ei lita jente.

Paret, som tilsynelatende lever livets glade dager i solfylte California, møttes for første gang i juli i 2016. Den gang ble de introdusert for hverandre av en felles venn, og ble satt opp på en «blind date».

TURTELDUER: Prins Harry og hertuginne Meghan har vært et par siden 2016. Her er paret avbildet i 2017, i forbindelse med at de kunngjorde forlovelsen. Foto: REX / Shutterstock / NTB
TURTELDUER: Prins Harry og hertuginne Meghan har vært et par siden 2016. Her er paret avbildet i 2017, i forbindelse med at de kunngjorde forlovelsen. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer

I november samme år bekreftet paret forholdet.

Det gikk altså nesten fire måneder før offentligheten fikk vite at ungkarsprinsen hadde funnet kjærligheten. Nå innrømmer Harry at han og Meghan møttes i «skjul» ved flere anledninger.

PRINS PHILIP: Prins William og prins Harry går sammen ut av begravelsen til prins Philip Vis mer

Åpner seg

Denne uka gjester nemlig prinsen skuespiller Dax Shepards podkast «Armchair Expert». Podkasten, der Dax inviterer kjente navn for å snakke om smått og stort i livet, har blitt en stor hit.

Tidligere har skuespilleren uttalt at målet med podkasten er å gi gjestene en «opplevelse av å være i et AA-møte (Anonyme Alkoholikere journ.anm.) uten at de trenger å være alkoholiker», ifølge LA Times.

Derfor er det kanskje heller ikke så rart at han får gjestene sine til å åpne seg opp om ting som tidligere ikke har snakket om.

Det gjelder også i aller høyeste grad prins Harry, som altså røper hvordan han og Meghan møttes i det skjulte før forholdet ble kjent for offentligheten.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Podkastopptreden er Harrys første lengre intervju siden han og konas sjokkintervju med Oprah Winfrey (67) i mars.

«Du må finne bakepapiret»

Blant annet forteller han at han møtte det som den gang var «Suits»-skuespiller Meghan Markle i all hemmelighet på et supermarked.

- Første gang jeg og Meghan møttes før hun skulle komme og bo hos meg, var på et supermarked i London, der vi latet som vi ikke kjente hverandre, forteller hertugen av Sussex.

- Vi tekstet med hverandre fra hver vår siden av butikkhyllene. Folk så på meg, ga meg noen rare blikk og kom fram for å si hei og alt det der.

FRYKT: Harry og Meghan intervjues av Oprah Winfrey. Harry fryktet gjentakelse av Diana-tragedien. Video: CBS: Vis mer

Prinsen forteller at han hadde på seg en baseball-caps og kikket ned i gulvet for å ikke bli kjent igjen, før han og hans fremtidige kone bare var noen få meter fra hverandre.

- Jeg tekstet henne og sa «Er dette riktig sted?». Hun svarte «Nei, du må finne bakepapiret», så da tenkte jeg bare «OK, hvor er bakepapiret?»

Og slik, midt mellom butikkhyllene med alt bakepapir, møttes altså turtelduene. Måneder seinere ble forholdet kjent for offentligheten, og Harry er i dag gift med sin prinsesse. Kongeriket har de derimot sagt fra seg.

LES OGSÅ: I hardt vær: - Så skuffende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer