<strong>59 ÅR I BRASIL:</strong> Prinsesse Ragnhild og Erling Lorentzen har bodd i Brasil i en årrekke og har ingen planer om å flytte hjem til Norge.  Foto: Stella Pictures
59 ÅR I BRASIL: Prinsesse Ragnhild og Erling Lorentzen har bodd i Brasil i en årrekke og har ingen planer om å flytte hjem til Norge. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi kommer nok ikke til å flytte til Norge igjen

Prinsesse Ragnhild har bodd 59 år i Brasil, og har ingen planer om å flytte hjem til fedrelandet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Ragnhild (81) og ektemannen Erling Lorentzen (88) har feiret jul i Rio de Janeiro hele 55 ganger siden de flyttet dit i 1953.

– Vi har våre egne, norske juletradisjoner, og alle blir bedt – barn, svigerbarn, barnebarn og venner. Vi pleier å være 18-19-20 mennesker. Det er jo mye arbeid, og for noen år siden – da jeg hadde invitert til julefeiring 50 ganger – sa jeg til våre tre barn at «nå kan dere overta». Så nå går det på rundgang for Haakon (57), Ingeborg (54), «Lille-Ragnhild» (43) og deres familier. Alle bor nå her i Rio, sier prinsessen til Se og Hør.

Men til tross for norske juletradisjoner har prinsesse Ragnhild og ektemannen ingen planer om flytte hjem igjen.

- Da vi flyttet hit i 1953 spøkte jeg med at jeg var her på «to års kontrakt». Nå er vi inne i vårt 59. år. Vi kommer nok ikke til å flytte til Norge igjen, sier prinsesse Ragnhild til Se og Hør.

I Se og Hør tirsdag kan du se de eksklusive bildene fra hjemmet til Kong Haralds storesøster og ektemannen Erling i Rio, og lese et lengre intervju med de to.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Märtha får fullt hus i jula

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer