- Vi kan ikke vente med å bli foreldre

Prinsesse Madeleine blir mamma.

SEOGHØR.NO: Litt etter klokken ni tirsdag la det svenske kongehuset ut nyheten om at prinsesse Madeleine (31) og Chris O'Neill (39) venter sitt første barn sammen.

Nyheten ble først lagt ut på hoffets Facebook-side, og like etter kom også kunngjøringen ut på kungahuset.se (Ekstern lenke, red. anm.).

«Prinsesse Madeleine og Herr Christopher O'Neill har den største gleden av å medele at de venter barn. Den blivende moren har det bra og fødselen beregnes til begynnelsen av mars 2014. Under høsten 2013 forventes det ingen forandringer i Prinsessens program samt hennes arbeid for Childhood.»

Prinsessen selv la også ut en personlig melding på sin egen Facebook-side.

- Chris og jeg er begeistret over å fortelle at vi venter en baby tidlig mars neste år. Jeg føler oss velsignet og kan ikke vente med å bli foreldre, skriver prinsessen.

Nyheten har ført til spekulasjoner om at den kommende babyen ble unnfanget på parets bryllupsreise til Seychellene.

8. juni giftet prinsessen seg med O'Neill i Stockholm, og nyheten om graviditeten kommer kun tre måneder senere.

Kun kort tid etter at nyheten ble lagt ut på Facebook, var det mange tusen som «likte» den på det sosiale nettstedet. Gratulasjonsmeldingene strømmet også inn.

«Gratulerer med deres livs beste hendelse. Ingenting er større enn å få barn», skriver en Facebook-bruker.

Spekulasjonene om en baby har rast siden kun få dager etter bryllupet. Bettingsselskapet Paf mente sjansen var størst for at en baby ville komme i mai, juni eller juli 2014. Så lenge ser det ikke ut til at vi må vente.

Expressens hoffekspert Johan Lindwall mente også at det kan komme en rask familieforøkelse.

- Prinsessen hadde planlagt hele livet sitt med Jonas Bergström, og ønsket seg barn så raskt som mulig etter det planlagte bryllupet i 2010. Etter den brutte forlovelsen har Madeleine kommet på etterskudd med sin livsplan. Derfor er jeg sikker på at Madde snart har barn, sa Lindwall til Se og Hør.

Lindwall tror nå at prinsessen kommer til å flytte hjem fra New York til Sverige igjen.

«Jeg er overbevist om at vi nå endelig får vår prinsesse hjem igjen. Madeleine har tidligere gjort det klart at hun vil bygge en familie hjemme i Sverige», skriver han på Expressen.se.

Det er omkring halvannet år siden prinsessens søster, kronprinsesse Victoria, ble mamma for første gang, da hun fikk datteren Estelle.

LES OGSÅ: - Chris sin tale fikk alle til å gråte