- Vi kaller den bare jåsa

Kronprinsparet har kjælenavn på pizza Grandiosa!

HYLLET GRANDIOSA: Kronprinsparet og prins Sverre Magnus smaker på lokal mat under besøket i Geiranger torsdag. Og kronprinsen tok seg også tid til å hylle Pizza Grandiosa i pizzaens hjemkommune Stranda.  Foto: NTB scanpix
HYLLET GRANDIOSA: Kronprinsparet og prins Sverre Magnus smaker på lokal mat under besøket i Geiranger torsdag. Og kronprinsen tok seg også tid til å hylle Pizza Grandiosa i pizzaens hjemkommune Stranda. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsparet besøkte i dag Geiranger i Stranda kommune på sin fylkestur til Møre og Romsdal. Her fikk de Norge på sitt beste med flagg, korps, solskinn, fjell og fjorder. Men også Norges «nasjonalrett» ble et tema. Dette er nemlig hjemkommunen til pizza Grandiosa.

- Vi kaller kaller den bare jåsa, sier Haakon på spørsmål fra Se og Hør om de kongeliges forhold til den berømte pizzaen, og bekrefter samtidig at han har spist mye av det.

Ordføreren i Stranda setter stor pris på den kongelige rosen og anerkjennelsen av kommunens stolthet:

- For Stranda kommune og næringsmiddelproduksjonen er kronprinsparets folkeliggjøring av pizza Grandisosa både politisk korrekt  - og vil garantert bli tatt godt i mot av alle innbyggerne i kommunene, sier Jan Ove Tryggestad (50).

Kronprinsen nevnte også Grandiosa speiselt i talen han holdt da han åpnet Fylkesturen i naturskjønne Geiranger. Og da kronprinsparet sammen med prins Sverre Magnus (6) gikk i tog gjennom bygda, spilte de lokale korpsene selveste Grandiosa-marsjen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Streikerammet prinsesse på vei til Geiranger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer