Prins Harry:

- Vi har vært veldig heldige hittil

Prinsen snakker om livet som tobarnsfar for første gang.

LONDON: Under et veldedig arrangement i London onsdag, snakket prins Harry om den nyfødte datteren Lillibet. Her er prinsen med sjef i organisasjonen WellChild, Colin Dyer. Foto: Antony Thompson / AP / NTB
LONDON: Under et veldedig arrangement i London onsdag, snakket prins Harry om den nyfødte datteren Lillibet. Her er prinsen med sjef i organisasjonen WellChild, Colin Dyer. Foto: Antony Thompson / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ankom prins Harry (36) hjemlandet Storbritannia fra USA for å delta på avdukingen av en ny statue av mora, avdøde prinsesse Diana. Avdukingen skjer på Kensington Palace i dag 1. juli, på det som ville vært den berømte prinsessas 60-årsdag.

Storebror prins William (39) deltar også på arrangementet, som vil bli brødrenes første offentlige opptreden sammen siden bestefaren, prins Philips begravelse i april.

Etter å ha vært i fem dagers karantene på Frogmore Cottage etter ankomsten, tok prins Harry onsdag turen til London for å delta på et veldedig arrangement, skriver flere medier, deriblant Hello Magazine.

Prinsen dukket opp uten forvarsel på WellChild Awards, der han blant annet kom i samtale med stjerneartisten Ed Sheeran (30). Før de møtte årets vinnere, tok de seg tid til å snakke litt om hverandres familieliv.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

- Sjonglering

Harry og hertuginne Meghan (39) fikk datteren Lillibet Diana i starten av juni, noe Sheeran hadde fått med seg. Han fikk selv datteren Lyra Antarctica i fjor.

- Gratulerer, ei jente, ikke sant? Vi fikk ei lita jente for ti måneder siden. Du er fortsatt i skyttergravene nå. Hvordan klarer du deg med to? spurte den berømte artisten.

- Å ha to er uten tvil en sjonglering, svarte prins Harry.

STJERNEMØTE: Prins Harry og Ed Sheeran i samtale med artist Anne-Marie i London onsdag kveld. Foto: Antony Thompson / AP / NTB
STJERNEMØTE: Prins Harry og Ed Sheeran i samtale med artist Anne-Marie i London onsdag kveld. Foto: Antony Thompson / AP / NTB Vis mer

De to småbarnsfedrene så ut til å trives godt i hverandres selskap under den private festen. Prins Harry snakket også om den nyfødte datteren med flere andre av gjestene, ifølge Hello Magazine.

- Vi har vært veldig heldige hittil, hun er veldig rolig og virker glad med å sitte i ro, mens Archie løper rundt som en gærning, skal prinsen ha sagt til en av gjestene.

Meghan og Harry fikk sønnen Archie (2) i mai 2019.

Harry snakket også om Lillibet Diana med elleve år gamle Harvey Eustace, som har autisme og ADHD. Han var blant prisvinnerne under arrangementet. Mora Steph Freeman beskriver møtet med prinsen slik:

- Han sa at babyen er nydelig. Han var så jordnær, og det var hyggelig å se ham her igjen.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Avduking

Torsdag blir prins Harry også å se under avdukingen av statuen av prinsesse Diana i Sunken Garden på Kensington Palace. Der prinsen får selskap av storebroren prins William. Verken hertuginne Meghan eller hertuginne Kate (39) deltar.

Under arrangementet vil brødrene nok en gang gjenforenes etter de mange konfliktene de har hatt den siste tiden. Sist gang de ble sett sammen var i bestefarens begravelse i april, og da var «alles øyne» rettet mot brødrene som følge av skandaleintervjuet med Oprah Winfrey måneden i forveien.

Torsdagens arrangement blir lite og nedtonet. Buckingham Palace har kunngjort at prinsesse Dianas nærmeste familie og skulptøren Ian Rank-Broadley også skal delta på avdukingen.

Planene om en skulptur av Diana ble først gjort kjent i 2017, året som markerte 20 år siden hennes bortgang. Den berømte prinsessen døde i en fatal bilulykke i Paris 31. august 1997.

PRINS PHILIP: Prins William og prins Harry går sammen ut av begravelsen til prins Philip Vis mer

LES OGSÅ: - Det er hjerteskjærende for henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer