- Vi har ingen umiddelbare planer om barn

Kronprinsen skulle helst sett at de hadde sluppet spekulasjonene.

I GODT HUMØR: Til tross for alle spekulasjonene, var kronprinsparet i godt humør på siste del av sitt fylkesbesøk i Aust Agder. Foto: Scanpix
I GODT HUMØR: Til tross for alle spekulasjonene, var kronprinsparet i godt humør på siste del av sitt fylkesbesøk i Aust Agder. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Kronprins Haakon (37) og kronprinsesse Mette-Marits (37) torsdag i Aust-Agder ble sterkt preget av danske avisers spekulasjoner om at kronprinsessen venter sitt fjerde barn. Det danske BT.dk mente var en kul på Mette-Marits mage, har nemlig ført til spekulasjoner om hun igjen er gravid.

Etter at slottet tidligere på dagen nektet å svare på henvendelser om oppslagene, svarte kronprinsparet selv på henvendelser om saken på et pressemøte torsdag ettermiddag i Gjerstad.

På spørsmål om de ønsker flere barn, sa Haakon lattermildt:

- Skal jeg ta det? Vi har ingen umiddelbare planer om det.

På oppfølgingsspørsmål om hva de synes om spekulasjonene i utenlandsk presse, sa Haakon.

- Det er bedre at de ikke spekulerer.

Kronprinsessens dyre herreklokker ble også tema for møtet. På spørsmål om hun har kjøpt sitt Rolex Daytona-ur til 100.000 kroner selv, eller om det var en gave, sa hun:

- Det får vi heller ta en annen gang, det vil jeg ikke snakke om her.

Hun ville heller ikke svare på spørsmål om sine dyre vesker.

- Jeg har mange vesker, og det har jeg alltid hatt, var alt Mette-Marit ville si om den saken.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland, har fulgt kronprinsparet på turen i Aust-Agder. Han synes paret sjonglerte spørsmålene godt.

- De var i godt humør, og snakket først og fremst om hvilken opplevelser de hadde hatt på turen og hva de hadde lært. Spørsmålene om graviditeten svarte de elegant og lattermildt på, sier Totland til Seher.no.

Kronprinsessen selv avsluttet det hele med glimt i øyet.


- Nå gleder vi oss til å komme hjem til tre barn og hund, sa Mette-Marit.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Se, Mette-Marit bruker herreklokke