- Vi har et veldig solid forhold

Men kronprinsparet legger ikke skjul på at de krangler om mange ting...

ROSER HVERANDRE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit beskriver sitt forhold som «meget solid» dagen før sin ti-års bryllupsdag. Foto: Scanpix
ROSER HVERANDRE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit beskriver sitt forhold som «meget solid» dagen før sin ti-års bryllupsdag. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit beskriver sitt forhold som «meget solid» dagen før de feirer ti-års bryllupsdag.

Til VG hevder krnprinsen at han ser på Mette-Marits evne til omsorg, hennes tilstedeværelse i møtet med mennesker og evne til å forstå dem som tre av de tingene han setter høyest hos henne.

Mette-Marit på sin side roser kronprinsens kjærlighetsteg.

- For det første er han verdens beste pappa. Og så er han utrolig raus og åpen. Åpen i den forstand at han er veldig flink til ikke å dømme folk, sier hun. Og det tredje er at du er veldig, veldig glad i meg, sa hun ifølge VG henvendt til Kronprinsen under en fylkestur til Hedmark tirsdag.

Kronprinsparet beskriver forholdet sitt som «veldig solid», men kronprinsesse Mette-Marit sier til VG at også de krangler i blant, blant annet da de diskuterte om de skulle anskaffe seg hund.

Til slutt endte diskusjonen med at familien fikk det nye medlemmet Milly Kakao.

Kronprins Haakon vil imidlertid ikke lukke døren for at det også kan komme flere barn på Skaugum.

- Når det gjelder selve familien er det veldig spennende. Tror ikke vi kan planlegge helt hvordan det blir, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Godt å få lov til å bety noe for folk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer