- Vi gleder oss

All gammel uenighet er glemt når kongens storesøster fyller 80 år.

KLARE FOR FEST: Kong Harald og dronning Sonja startet mandag på sitt fylkesbesøk i Oppland og Valdres. Her er de i Etnedal. Onsdag er de ferdige og klare for bursdagsfeiring. Foto: Scanpix
KLARE FOR FEST: Kong Harald og dronning Sonja startet mandag på sitt fylkesbesøk i Oppland og Valdres. Her er de i Etnedal. Onsdag er de ferdige og klare for bursdagsfeiring. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Kong Harald (73) og dronning Sonja (72) er onsdag i Valdres hvor de avslutter fylkesturen i Oppland. I kveld er de vertskap for en privat markering av prinsesse Ragnhild på Slottet.

- Det gleder vi oss til, sa kongen til Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, ha han møtte Hans Majestet i Valdres onsdag ettermiddag.

- Dere må gratulere!

- Takk, det skal vi, sa dronning Sonja.

Prinsessens Barn og barnebarn har kommet fra Brasil for anledningen. Nesten hele prinsessens venninnegjeng fra ungdommen vil også være blant gjestene.
 
- Kongeparet får det travelt i dag. Harald og Sonja har siden mandag vært på fylkesbesøk i Oppland - og når det avsluttes senere i dag, må de haste tilbake til Oslo for å forberede kveldens familiemiddag, sier Kjell Arne Totland til Seher.no.
 
Det har versert rykter om uoverensstemmelser mellom kongeparet og prinsesse Ragnhild etter at denne for noen år tilbake kom med kraftige utfall mot Ari Behn og Mette-Marit, og indirekte mot sin bror, kongen, da hun fastslo i et intervju at kong Olav aldri ville godkjent at Ari Behn og Mette-Marit Tjessem Høiby giftet seg med medlemmer av kongefamilien. Eventuell usamshet søsknene imellom virker å være glemt nå.


- Jeg synes det er hyggelig at kong Harald hyller sin eldste søster på denne måten - slik han også gjorde da prinsesse Astrid fylte 75. Men det blir en privat middag for familie og nære venner - uten mediedekning, sier Kjell Arne Totland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Heller prinsesse Ragnhild enn Märtha