SPERRET UTE: Kun de ivrigste, som gjerne hadde overnattet utenfor Buckingham Palace, Westminster Abbey eller paradegaten The Mall fikk se brudeparet live. Resten ble holdt utenfor av omfattende sperringer. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås
SPERRET UTE: Kun de ivrigste, som gjerne hadde overnattet utenfor Buckingham Palace, Westminster Abbey eller paradegaten The Mall fikk se brudeparet live. Resten ble holdt utenfor av omfattende sperringer. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås Vis mer

- Vi er veldig skuffet

Det kongelige bryllupet skulle bli en folkefest, men Londons gater var også preget av en rekke skuffede bryllupfans fredag.

Publisert
SEHER.NO, LONDON: Se video fra folkekaoset i Londons gater nederst i saken.

Det kongelige bryllupet framsto som en eneste stor eventyrfest for de som så det på TV eller var så heldige å få overvære bryllupskortesjen til og fra Buckingham Palace eller William og Kates første kyss som nygifte i London.

Dagen ble likevel en stor skuffelse for mange skueslystne mennesker som hadde håpet å få et glimt av brudeparet i Londons gater.


Seher.no snakket med en rekke fremmøtte fredag, som til tross for å ha stått opp midt på natta, måtte nøye seg med å se brudeparet på storskjermer rundt om i byens parker.

- Det er virkelig irriterende, men vi kom hit halv åtte i morges, og her står vi altså nå. Vi sto opp klokken fem i natt, men det holdt ikke. Vi er likevel bakerst i køen. Folk har jo overnattet for å få se dem, forteller et ungt par til Seher.no.
 
- Vi sto opp klokken fire i morges for å få en god plass, så vi har vært veldig flinke. Vi var der nede tidlig, men de hadde allerede stengt området, så det var ikke noe å gjøre med det, sier tre eldre venninner.

Politiet bestemte seg nemlig for å sette opp sperringer og nekte å gi mesteparten av folket tilgang til områdene rundt Buckingham Palace, Westminster Abbey og paradegaten The Mall allerede natt til fredag.

Det falt ikke i god jord hos kongefansen, som også besto av mennesker som hadde reist jorda rundt for å få med seg bryllupet.

- Jeg er veldig skuffet. jeg skulle ønske jeg hadde fått sett alt, selv om jeg kom sent. Men jeg forstår at de må ta hensyn til sikkerheten, så jeg takler det, sier en amerikaner til Seher.no.[obj:media:9612]


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: 85 år og festedronningen   
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer