- Vi er overlykkelige

Prins Carl Philip og Paradise Hotel-kjæresten jublet da de fikk den glade nyheten.

GRATULERER: Kronprinsesse Victorias lillebror, prins Carl Philip sier til Aftonbladet at både han og hans kjæreste - den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Sofia Hellqvist er lykkelige på kronprinsessens vegne. Foto: Stella Pictures
GRATULERER: Kronprinsesse Victorias lillebror, prins Carl Philip sier til Aftonbladet at både han og hans kjæreste - den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Sofia Hellqvist er lykkelige på kronprinsessens vegne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Få  minutter etter at kronprinsesse Victoria av Sverige hadde født en datter på Karolinska sykhuset i Stockholm, fikk hennes lillebror prins Carl Philip den glade beskjeden.

I sin første uttalelse etter fødselen, sier Carl Philip til Aftonbladet at han og hans kjæreste - den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Sofia Hellqvist tok i mot beskjeden med stor jubel.

De sender varme hilsener til kronprinsesse Victoria og hennes ektemann, prins Daniel.

- Vi er overlykkelige på deres vegne. Vi sender Daniel og Victoria mange gratulasjoner og ønsker den lille datteren velkommen til verden. Jeg har store forventninger til å møte henne og å bli kjent med henne, sier prins Carl Philip til Aftonbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik valgte de navn til prinsessen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer