Prinsesse Eugenie:

- Vi er heldige som har hverandre

Prinsesse Eugenie og ektemannen feirer ti år som par. Samtidig kommer hun med en klar oppfordring til følgerne sine.

TI ÅR: Prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank feirer ti år som par. Her fra bryllupsdagen deres i oktober 2018. Foto: NTB Scanpix
TI ÅR: Prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank feirer ti år som par. Her fra bryllupsdagen deres i oktober 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober 2018 fikk dronning Elizabeths (94) barnebarn, prinsesse Eugenie (30), sin prins da hun giftet seg med kjæresten gjennom åtte år, Jack Brooksbank (34). I likhet med tidligere kongelige bryllup var det naturligvis stor spenning og oppmerksomhet rettet mot den store dagen, og både prinsessens brudekjole, gjestene og brudepikene fikk mye oppmerksomhet.

Prinsessen har tidligere uttalt at hun og ektemannen er som par flest, og nå feirer de ti år sammen.

«Jack og jeg feirer ti år sammen i dag, og vi er heldige som har hverandre gjennom denne tiden», skriver hun innledningsvis til to private bilder av dem på Instagram.

Vil dele fra fansen

Den 30 år gamle prinsessen sikter trolig til coronapandemien som i skrivende stund preger en hel verden. Samtidig påpeker Eugenie at man kan feire store ting likevel, akkurat som hun og ektemannen.

«Hvis noen av dere har et jubileum denne uken, uansett om dere er sammen eller ikke på grunn av denne vanskelige tiden, hvis du er helsepersonell som ønsker å fortelle en person at du elsker den, vær så snill og send meg et bilde og en melding i innboksen min av hvordan du feirer», skriver hun videre, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer