Meghan Markle og prins Harry:

- Vi er et par. Vi er forelsket

Meghan Markle snakker om forholdet til prins Harry for første gang.

TAR BLADET FRA MUNNEN: Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) har vært kjæreste med britenes prins Harry (32) siden i fjor høst. Nå snakker hun om forholdet for første gang. Foto: Andrew Cowie / APF / NTB Scanpix
TAR BLADET FRA MUNNEN: Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) har vært kjæreste med britenes prins Harry (32) siden i fjor høst. Nå snakker hun om forholdet for første gang. Foto: Andrew Cowie / APF / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Meghan Markle (36) var allerede et verdenskjent navn da overskriftene om henne og prins Harry (32) begynte å florere i sladrepressen for et drøyt år siden.

Så tok det imidlertid fullstendig av.

Da det britiske hoffet valgte å bekrefte at Harry hadde funnet kjærligheten med den amerikanske skuespilleren i november i fjor, var hensikten å få slutt på massiv ryktespredning i media - og gjøre offentligheten oppmerksom på at Markle ble utsatt for grov hets og trakassering, blant annet for sitt afroamerikanske opphav.

- Utfordrende

Siden den gang har Hollywood-stjernen, og forsåvidt også prins Harry, valgt å holde en særdeles lav profil. De har aldri vist seg sammen i offentlig sammenheng, og har hele tiden forholdt seg tause om forholdet. Fram til nå.

PRYDER COVERET: Meghan Markle er på forsiden i den nyeste utgaven av Vanity Fair. Foto: Faksimile
PRYDER COVERET: Meghan Markle er på forsiden i den nyeste utgaven av Vanity Fair. Foto: Faksimile Vis mer

I oktoberutgaven av Vanity Fair letter Meghan på sløret for første gang, både om kjærligheten til den britiske prinsen, mediastormen og hvordan livet har forandret seg det siste året.

36-åringen, som de siste årene har gjort stor suksess i tv-serien «Suits», forteller blant annet at hun ikke var forberedt på den overveldende oppmerksomheten.

- Det var veldig overraskende i begynnelsen. Nå merker jeg at det kommer i bølger, og har noen dager som er mer utfordrende enn andre. Heldigvis har jeg mange gode støttespillere rundt meg, ikke minst kjæresten min, sier Meghan, som også legger til:

- Det eneste som har endret seg er folks oppfatning av meg. Jeg er den samme personen jeg alltid har vært, og lar ikke et forhold definere meg.

Forelsket

Skuespilleren røper at hun traff prins Harry i fjor sommer, under 32-åringens årlige aktivitetsarrangement for skadde krigsveteraner, som fant sted i den amerikanske byen Orlando.

- Vi er et par. Vi er forelsket. Jeg er sikker på at det kommer en tid der vi skal fortelle mer, men akkurat nå jeg ber om forståelse for at det bare er oss to. Det er nettopp det som gjør forholdet vårt så spesielt, at det bare er vårt. Men vi er lykkelige sammen, altså. Personlig elsker jeg for øvrig en god kjærlighetshistorie, sier hun.

KAPRET PRINS: Meghan Markle og prins Harry traff hverandre i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
KAPRET PRINS: Meghan Markle og prins Harry traff hverandre i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Vanity Fair, der Meghan pryder coveret for anledningen, deler skuepilleren og prins Harry lidenskapen for filantropi.

Prins Harry er som kjent involvert i en rekke veldedighetsprosjekter, blant annet for å ta vare på minnet etter sin avdøde mor, prinsesse Diana.

Har ikke hastverk

Selv har Meghan, som ved siden av skuespillerkarrieren har bakgrunn fra jus- og internasjonale studier, jobbet som advokat for FNs kvinneorganisasjon og drevet med humanitært arbeid i Rwanda. Blant annet.

Meghan sier ingenting om hvorvidt hun og prins Harry har eventuelle planer om familieforøkelse eller giftemål i framtiden. Skuespilleren var tidligere gift med tv-produsent Trevor Engelson, før de tok ut skilsmisse etter to år i 2013.

Prins Harry har tidligere, noen måneder før han traff Meghan Markle, snakket om tankene rundt det å stifte sin egen familie.

- Det har vært stunder gjennom livet, spesielt når vi har reist utenlands, at jeg har tenkt: «Jeg vil gjerne ha barn nå med en gang». Og andre ganger graver jeg hodet i sanden og tenker: «Ok, jeg vil ikke ha barn!», fortalte han til People Magazine.

- Jeg har ikke noe hastverk. Og jeg kan fortelle deg at noen ganger har jeg virkelig ikke ønsket meg barn i det hele tatt, fortsatte han.

LES OGSÅ: Nær venn av prins Harry avslørte bryllupsplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer