- Vi elsker dette bildet

- Viser hvor glad vi er i hverandre, forteller prins William.

STRÅLER AV LYKKE: Forlovelsesbildet av William og Kate regnes som det beste som noengang er tatt av paret. Foto: NTB scanpix
STRÅLER AV LYKKE: Forlovelsesbildet av William og Kate regnes som det beste som noengang er tatt av paret. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da prins William (30) og hertuginne Kate (30) forlovet seg i 2010 valgte de avdøde prinsesse Dianas favorittfotograf Mario Testino (58) til å ta forlovelsesbildet.

Bildet viser William og Kate som stråler av lykke og forelskelse. Snart to år etter de ble fotografert regnes bildet fortsatt som de beste som noen gang er tatt av William og Kate.

Jeg har aldri følt så mye lykke, sa selv den verdensberømte motefotografen Mario Testino etter at han tok bildene.

Nå har også prinsen snakket om det berømte forlovelsesbildet - som ble retusjert etter at det ble tatt.

I forbindelse med feiringen av St. Andrew-universitetets 600-årsjubileum fortalte William studenten Adrienne Kimball at han og Kate «elsker det bildet».

- Dersom vi hadde blitt spurt om å klemme hverandre slik før bildet ble tatt hadde ikke bildet blitt så bra. Det var bare veldig naturlig og viser hvor utrolig lykkelige vi var, avslørte prinsen.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Testino er også kjent for våre norske kongelige. 17. mai 2003 fotograferte han kronprinsesse Mette-Marit (39) og kronprins Haakon (39) på Skaugum. Kronprinsparet har også flere ganger møtt Testino gjennom felles venner i London.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se og Hør fant prinsens hemmelige Facebook-profil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer