VG-Vivis video vraket

Kongen får ikke se Østfolds stolthet Vivi Haug på bursdagen allikevel.

DUMPET: - Vi syns det er fryktelig synd, forteller informasjonssjef i Østfold Fylkeskommune om vrakingen av Vivi Haugs (bildet) bidrag til Kongens bursdag. Foto: SCANPIX
DUMPET: - Vi syns det er fryktelig synd, forteller informasjonssjef i Østfold Fylkeskommune om vrakingen av Vivi Haugs (bildet) bidrag til Kongens bursdag. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Innehaveren av Østfolds kjappeste munn, Vivi Haug, skulle opprinnelig gratulere kong Harald på hans 70-årsdag med en video.

Men ifølge f-b.no kommer jubilanten ikke til å få sett den på dagen sin, som er i dag.

SE OG HØR alt om kongebursdagen her!

Videoen, som viser Vivi Haug i raske klipp på forskjellige steder i hjemfylket, skulle vises like etter at et av Østfold-bandet Black Orion hadde spilt sitt bidrag.

SE VIDEO: Her er Østfolds raskeste munn

- Vi fikk frie tøyler av Nordisk Film som arrangerer tv-showet, og valgte en litt uhøytidelig presentasjon av fylket. Vivi Haug og Bjørn Fast Nagell ble engasjert i prosjektet, forteller informasjonssjef Tone Stenbek i Østfold Fylkeskommune til avisa.

- Og så, på mandag kveld, fikk vi en e-post fra Nordisk Film som fortalte at filmen ikke passer inn i konseptet. Det synes vi er fryktelig synd ...

- Den videoen er vel det nærmeste jeg kommer et personlig møte med kongeparet. Synes ikke det er dårlig, jeg, kvitret Haug til avisa under innspillingen av videoen Kongen nå vil gå glipp av.

Vivi Haug ble landskjent etter å ha vist frem talentet sitt i en av VGs mest populære reklamer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer