- Verdifulle øyeblikk

Prinsesse Madeleine viser sine to gulljenter på Facebook.

SE SÅ SØTE: Prinsesse Estelle er nøyaktig to år eldre enn prinsesse Leonore, og er åpenbart stolt av sin lille kusine.  Foto: All Over Press
SE SÅ SØTE: Prinsesse Estelle er nøyaktig to år eldre enn prinsesse Leonore, og er åpenbart stolt av sin lille kusine. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Som foreldre flest er prinsesse Madeleine sprekkferdig av stolthet når det kommer til datteren Leonore, noe hun gjerne deler med alle sine følgere på Facebook. Senest søndag la hun ut et nytt bilde av den lille prinsessen i fanget på kusine Estelle.

- Verdifulle øyeblikk, skrev Madeleine til bildet.

Bådene mellom Madeleine og stoesøster Victoria har alltid vært sterke, og nå ser det ut som historien gjentar seg. Victorias datter stråler av stolthet og omsorg med sin lille kusine i fanget. Akkurat som mamma i alle år har tatt ekstra godt vare på tante Madeleine, vil nok Estelle passe på sin to år yngre kusine i årene fremover!

Stoltheten så vi også da det svenske kongehuset for første gang publiserte bilder av de to kusinene sammen i vår. Da hadde de akkurat møtt hverandre for aller første gang hjemme hos Leonore i New York, og det lot til å være kjærlighet ved første blikk!

Også den gang uttrykte Madeleine hvordan hjertet bobler over av kjærlighet for familiens to yngste tilskudd:

– En kusine er en venn for livet! skrev prinsesse Madeleine til de yndige bildene som hun også delte på Facebook.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer