Pippa Middleton:

- Venter sitt tredje barn

Hertuginne Kate skal angivelig bli tante igjen.

TREBARNSMOR: Pippa Middleton skal angivelig snart bli trebarnsmor. Foto: Shaun Brooks / Shutterstock / NTB
TREBARNSMOR: Pippa Middleton skal angivelig snart bli trebarnsmor. Foto: Shaun Brooks / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Denne helgen har britene feiret dronning Elizabeths (96) platinajubileum, en feiring som har blitt markert med både militærparade, festgudstjeneste og konsert.

Den britiske kongefamilien har naturligvis vært til stede, og prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) har til og med deltatt på sin første store kongelige begivenhet siden de trakk seg fra sitt kongelige verv for to år siden.

Også hertuginne Kates (40) lillesøster, Pippa Middleton (38), viste seg under jubileumskonserten lørdag kveld - og dét med det som angivelig er en liten babymage. Det melder People.

STJELER SHOWET: Prins Louis stjeler oppmerksomheten på balkongen. Vis mer

«Pippa glødet i en grønn dress som avslørte babymagen hennes ved den stjernespekkede 'Party at the Palace'-konserten utenfor Buckingham Palace lørdag kveld», skriver nettstedet.

FEIRER: Pippa Middleton under dronning Elizabeths platinajubileum. Foto: Chris Jackson / AP / NTB
FEIRER: Pippa Middleton under dronning Elizabeths platinajubileum. Foto: Chris Jackson / AP / NTB Vis mer

Ifølge flere kilder til nettstedet skal Middleton og ektemannen James Matthews vente sitt tredje barn sammen. Paret er fra før av foreldre til sønnen Arthur (3) og Grace (1). I 2017 giftet de seg, og i bryllupet var 38-åringens tantebarn, prins George (8) og prinsesse Charlotte (6) brudesvenn og brudepike.

Middleton har foreløpig ikke bekreftet babyryktene selv.

Ekteparet ble foreldre for første gang i oktober 2018. Barn nummer to meldte sin ankomst i mars i fjor. Middleton har imidlertid fulgt i sin eldre søsters fotspor og født ved Lindo Wing på St. Mary's Hospital - samme sted som hertugparet har ønsket velkommen til sine tre barn.

LES OGSÅ: Dronningens dødsplan lekket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer