Zara Tindall:

Venter sitt tredje barn

Dronning Elizabeth kan glede seg over å bli oldemor nok en gang.

GRAVID: Zara Tindall (midten) skal bli trebarnsmor. Her er hun avbildet med prinsesse Eugenie og hertuginne Kate i fjor. Foto: REX / NTB
GRAVID: Zara Tindall (midten) skal bli trebarnsmor. Her er hun avbildet med prinsesse Eugenie og hertuginne Kate i fjor. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag kom gladnyheten om at dronning Elizabeths (94) barnebarn Zara Tindall (39) venter sitt tredje barn.

Gravidnyheten deler Zaras ektemann, tidligere rugbyspiller Mike Tindall (42), i podkasten «The Good, The Bad & The Rugby», ifølge Cosmopolitan.

- Det har vært en fin uke for meg, vi hadde en liten ultralyd forrige uke, en tredje Tindall er på vei, røper han i podkasten.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

- Covey eller Covina?

Zara og Mike har fra før av de to døtrene Mia (6) og Lena (2). Hvis parets tredje barn kommer til verden etter at prinsesse Eugenie har født, vil dette bli dronning Elizabeths tiende oldebarn. Eugenie har termin i begynnelsen av 2021.

I podkasten spøker Mike om hva slags navn de kommer til å gi sitt kommende familietilskudd.

- Vi er ikke helt sikre på hva vi gjør med navn ennå. Covey eller Covina? sier han med en spøkende undertone og refererer til coronaviruset, ifølge Cosmopolitan.

GODE NYHETER: Zara og Mike Tindall skal bli foreldre for tredje gang. Foto: Andrew Matthews / Pa Photos / NTB
GODE NYHETER: Zara og Mike Tindall skal bli foreldre for tredje gang. Foto: Andrew Matthews / Pa Photos / NTB Vis mer

Han er imidlertid klar på at han ønsker seg en sønn denne gangen, da han allerede har to jenter. Likevel påpeker han at han uansett vil bli lykkelig over familieforøkelsen.

På tidspunktet podkast-episoden ble spilt inn hadde ikke Mike og Zara fortalt den eldste datteren Mia den gledelige nyheten ennå.

- Vi visste at hun kom til å fortelle alle på skolen om det, sier han, og legger til at nå som de har vært gjennom ultralyder har de planer om å fortelle datteren at hun skal bli storesøster på ny.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

I podkasten vil han imidlertid ikke avsløre hvor langt kona er på vei, da de ønsker å holde kortene tett til brystet.

- Zara er veldig flink, alltid forsiktig på grunn av ting som har skjedd tidligere, og vi ser virkelig frem til dette, fortsetter han i podkasten.

Det finnes imidlertid en god forklaring på hvorfor paret ønsker å verne om graviditeten. Det Mike trolig refererer til i podkasten er det faktum at Zara tidligere har opplevd to spontanaborter.

To spontanaborter

Nesten tre år etter fødselen av sin første datter kunngjorde paret i november 2016 at de ventet sitt andre barn. Bare en måned senere kom imidlertid den tragiske nyheten om at Zara hadde spontanabortert.

- Dessverre har Zara og Mike Tindall mistet babyen sin. I denne vanskelige tiden ber vi om at alle respekterer deres privatliv, sa en talskvinne for paret den gang.

I et senere intervju med The Times avslørte Zara at dette ikke var den eneste spontanaborten hun hadde opplevd. Rett før graviditeten som endte galt, opplevde Zara sin første spontanabort.

- Vi snakket ikke om det fordi det var for ferskt, fortalte hun til avisen, og la til:

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

- Spontanabort kan skje så tidlig i prosessen at det er veldig få som vet om det. Det tror jeg er grunnen til at det er veldig få som prater om det, la hun til.

Til avisen fortalte også barnebarnet til dronning Elizabeth at hun fant motivasjon og styrke gjennom å lese brev og tekster fra andre mødre som hadde opplevd det samme som henne.

- Det er noe mange familier opplever, men så, heldigvis, ender de fleste historiene jeg har hørt godt. De har gått videre og fått flere barn, fortalte hun.

LES OGSÅ: Avslører kongefamiliens «hemmelige» chattegruppe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer