Zara Tindall:

Venter sitt tredje barn

Dronning Elizabeth kan glede seg over å bli oldemor nok en gang.

GRAVID: Zara Tindall (midten) skal bli trebarnsmor. Her er hun avbildet med prinsesse Eugenie og hertuginne Kate i fjor. Foto: REX / NTB
GRAVID: Zara Tindall (midten) skal bli trebarnsmor. Her er hun avbildet med prinsesse Eugenie og hertuginne Kate i fjor. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag kom gladnyheten om at dronning Elizabeths (94) barnebarn Zara Tindall (39) venter sitt tredje barn.

Gravidnyheten deler Zaras ektemann, tidligere rugbyspiller Mike Tindall (42), i podkasten «The Good, The Bad & The Rugby», ifølge Cosmopolitan.

- Det har vært en fin uke for meg, vi hadde en liten ultralyd forrige uke, en tredje Tindall er på vei, røper han i podkasten.

- Covey eller Covina?

Zara og Mike har fra før av de to døtrene Mia (6) og Lena (2). Hvis parets tredje barn kommer til verden etter at prinsesse Eugenie har født, vil dette bli dronning Elizabeths tiende oldebarn. Eugenie har termin i begynnelsen av 2021.

I podkasten spøker Mike om hva slags navn de kommer til å gi sitt kommende familietilskudd.

- Vi er ikke helt sikre på hva vi gjør med navn ennå. Covey eller Covina? sier han med en spøkende undertone og refererer til coronaviruset, ifølge Cosmopolitan.

Han er imidlertid klar på at han ønsker seg en sønn denne gangen, da han allerede har to jenter. Likevel påpeker han at han uansett vil bli lykkelig over familieforøkelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer