Prinsesse Eugenie er gravid:

Venter sitt første barn

Prinsessen og ektemannen Jack Brooksbank skal bli foreldre.

ER GRAVID: Prinsesse Eugenie venter sitt første barn med ektemannen Jack Brooksbank. Her avbildet på bryllupsdagen i 2018. Foto: Steve Parsons/ REUTERS/ NTB
ER GRAVID: Prinsesse Eugenie venter sitt første barn med ektemannen Jack Brooksbank. Her avbildet på bryllupsdagen i 2018. Foto: Steve Parsons/ REUTERS/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Eugenie (30) og ektemannen Jack Brooksbank (34) venter sitt første barn. Det opplyser den britiske kongefamilien på Twitter. I pressemeldingen kommer det frem at barnet kommer til verden i starten av 2021.

I pressemeldingen kommer det også frem at den britiske kongefamilien er henrykt over nyheten om at prinsessa og ektemannen nå venter barn.

Dette blir for øvrig prins Andrew (60) og Sarah Ferguson (60) sitt første barnebarn. Det fraskilte paret har også dattera prinsesse Beatrice, som giftet seg med den italienske forretningsmannen Edoardo Mapelli Moxxi i all hemmelighet i sommer.

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank har vært et par i ti år, og giftet seg i oktober 2018. Det kongelige bryllupet bød selvsagt på celebre gjester - og en overdådig bryllupskjole.

I en hvit kreasjon designet av britiske Peter Pilotto og Christopher De Vos, et merke som ble etablert i London i 2007, fikk prinsesse Eugenie sitt ja den 12. oktober i 2018.

Tiaraen hadde hun lånt av dronning Elizabeth, og den ble laget i 1919. Den er utsmykket med smaragder og diamanter.

BURSDAGSBARN: Meghan og Harrys sønn, Archie, fyller ett år 6. mai. I den anledning er det blitt delt en ny video. Vis mer

Som par flest

Tidligere i år markerte prinsesse Eugenie og ektemannen at de hadde vært et par i ti år - og da benyttet prinsessen anledningen til å dele en serie med hyggelige bilder på Instagram.

Prinsessen har tidligere uttalt at hun og ektemannen er som par flest.

«Jack og jeg feirer ti år sammen i dag, og vi er heldige som har hverandre gjennom denne tiden», skrev hun innledningsvis til to private bilder av dem på Instagram i april.

Prinsesse Eugenie siktet trolig til coronapandemien, samtidig som hun påpekte at man kan feire store ting likevel, akkurat som hun og ektemannen.

«Hvis noen av dere har et jubileum denne uka, uansett om dere er sammen eller ikke på grunn av denne vanskelige tiden, hvis du er helsepersonell som ønsker å fortelle en person at du elsker den, vær så snill og send meg et bilde og en melding i innboksen min av hvordan du feirer», skriver hun videre, og fortsetter:

«Og så vil jeg dele meldingene deres på Instagram-storyen min gjennom de neste dagene».

LES OGSÅ: Kongen er innlagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer