Prinsesse Eugenie er gravid:

Venter sitt første barn

Prinsessen og ektemannen Jack Brooksbank skal bli foreldre.

ER GRAVID: Prinsesse Eugenie venter sitt første barn med ektemannen Jack Brooksbank. Her avbildet på bryllupsdagen i 2018. Foto: Steve Parsons/ REUTERS/ NTB
ER GRAVID: Prinsesse Eugenie venter sitt første barn med ektemannen Jack Brooksbank. Her avbildet på bryllupsdagen i 2018. Foto: Steve Parsons/ REUTERS/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Eugenie (30) og ektemannen Jack Brooksbank (34) venter sitt første barn. Det opplyser den britiske kongefamilien på Twitter. I pressemeldingen kommer det frem at barnet kommer til verden i starten av 2021.

I pressemeldingen kommer det også frem at den britiske kongefamilien er henrykt over nyheten om at prinsessa og ektemannen nå venter barn.

Dette blir for øvrig prins Andrew (60) og Sarah Ferguson (60) sitt første barnebarn. Det fraskilte paret har også dattera prinsesse Beatrice, som giftet seg med den italienske forretningsmannen Edoardo Mapelli Moxxi i all hemmelighet i sommer.

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank har vært et par i ti år, og giftet seg i oktober 2018. Det kongelige bryllupet bød selvsagt på celebre gjester - og en overdådig bryllupskjole.

I en hvit kreasjon designet av britiske Peter Pilotto og Christopher De Vos, et merke som ble etablert i London i 2007, fikk prinsesse Eugenie sitt ja den 12. oktober i 2018.

Tiaraen hadde hun lånt av dronning Elizabeth, og den ble laget i 1919. Den er utsmykket med smaragder og diamanter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer